Financiële Dienstverlening

Als organisatie en medewerker in de financiële dienstverlening ben je deskundig en betrouwbaar. Je ziet erop toe dat je informatie correct, begrijpelijk en integer (niet misleidend) is. Je organisatie heeft een zorgplicht. Dit betekent dat je klanten moeten kunnen vertrouwen op zorgvuldige financiële dienstverlening, met aandacht voor hun belangen.

Onder financiële dienstverlening vallen alle werkzaamheden die te maken hebben met het verlenen van financiële diensten en de verkoop van financiële producten. Nederland behoort tot de meest welvarende landen van de wereld. Onze financiële dienstverlening is dan ook van een zeer hoog en professioneel niveau. Voor de ontwikkeling, de groei en de internationale concurrentiepositie van de financiële sector zijn productinnovaties en de doorvoering van ICT-technologieën van groot belang. Continue ontwikkeling is een must voor de toekomst van de branche.

De financiële dienstverlening kent een hoge werkdruk. Het behalen van doelstellingen en verkoopcijfers zorgen voor extra belasting. Dit maakt het moeilijker om werk en privé te combineren.

Wil je graag weten hoe je tijd kunt besparen of efficiënter kunt werken?

Bekijk onze oplossingen

PCI gelooft in een ideale werkomgeving.

De oplossingen van PCI zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je kernactiviteit.