Werken in gezondheids- en zorginstellingen

+ Apotheek + Jeugdzorg + Ouderenzorg

In de zorg is verandering aan de orde van de dag. Tel dit op bij de toenemende zorgvraag in de komende jaren, met de daarbij komende kosten, en de uitdagingen in de zorg zijn duidelijk. Tegelijkertijd leveren deze veranderingen jou als zorgverlener ook nieuwe kansen op.

Gerichte en veilige informatieoverdracht is cruciaal voor een goede samenwerking tussen zorgverleners. Je wil je medewerkers immers zo min mogelijk administratief belasten. Zodat je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan de kwaliteit van jouw dienstverlening en de zorg voor patiënten en cliënten. Echter: met de toenemende hoeveelheid informatie wordt het vinden van de juiste documenten steeds lastiger.

PCI is een bekende naam in de zorg. Verschillende cases tonen aan dat wij zorginstellingen doelmatig en economisch helpen bij het digitaliseren van hun werkprocessen.

“PCI is betrokken, betrouwbaar en denkt proactief mee,” zegt Rob de Ruiter. De directeur I&A ging niet over één nacht ijs toen hij PCI in de arm nam als leverancier voor print- en kopieeroplossingen. Lees de uitgebreide business case van GGZ NHN.

“Kosten zijn nu inzichtelijk” aldus Anne Ruesink, stafmedewerker marketing en communicatie bij Driestroom, een extramurale zorgorganisatie. Samen met pci heeft Driestroom oplossingen ingevoerd voor de integratie van systemen en het centraal beschikbaar maken van alle informatie. Lees de uitgebreide business case van Driestroom.

Lees de business case van GGZ NHN

PCI gelooft in een ideale werkomgeving.

De oplossingen van PCI zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je kernactiviteit.