Werken in de grafische industrie

Wat je ook voor ogen hebt, met onze kennis van het reproassortiment weten wij precies wat bij jou past. Snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in ons vaandel.

Nu we steeds meer digitaal printen is flexibiliteit een belangrijk sleutelwoord. Door drukwerk niet meer uit te besteden maar in eigen beheer te doen, merken veel bedrijven dat ze veel flexibeler worden. En flink besparen op kosten. Nieuwsbrieven, handleidingen en productkaarten bijvoorbeeld, die voorheen bij een drukkerij werden gedrukt, kunnen snel en à la minute worden geprint. Dit scheelt pallets met voorraad die als oud papier verwerkt worden omdat er een wijziging is doorgevoerd. Papier waarvan je veel moest afnemen om de prijs interessant te houden.

Repromachines produceren documenten van een zeer hoge kwaliteit. Door de nauwkeurige kleurregistratie weet je zeker dat je een zeer betrouwbare, hoogwaardige kwaliteitsoplossing in huis hebt om bulkopdrachten of brochures zelf te printen. Dikke of dunne papiersoorten, kleine of grote formaten papier en zelfs het inline inbinden en snijden van het gewenste eindproduct: met deze machines heb je een ideale printpartner in huis.

Bekijk onze oplossingen

PCI gelooft in een ideale werkomgeving.

De oplossingen van PCI zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je kernactiviteit.