Werken in de juridische dienstverlening

+ Advocatuur

Documenten en dossiers vormen het hart van de advocatuur. Het managen van deze documenten en dossiers kost tijd, menselijke inzet en geduld. Bij het maken van juridische documenten onder tijdsdruk hebben secretaresses en stagiaires een belangrijk aandeel. Documenten moeten daarom altijd 100% uitwisselbaar zijn.
Zijn de dossiers wel compleet? Ook dat is een belangrijke zorg. Door documenten te digitaliseren en processen te automatiseren zijn uw documenten eenvoudig snel te vinden, te volgen, goed te keuren en uiteindelijk te archiveren. Met de zekerheid dat u beschikt over volledige dossiers.

+ Notariaat
U wilt dat uw notariskantoor meegaat met de tijd en is voorbereid op de toekomst. Zorg er daarom voor dat uw apparatuur voor documentverwerking en uw IT-infrastructuur naadloos op elkaar aansluiten. Dit levert u maximaal rendement op – zonder problemen of extra kosten.

Dankzij partnerships met specialisten, zoals AFAS en M-Files, kan pci u als geen ander ontzorgen bij de digitalisering van uw documentproces.

Naadloze Integratie
Met de oplossingen van pci profiteert u van een naadloze integratie van uw multifunctionals. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te printen vanuit uw mobiele devices. Handig, tijdbesparend én klantvriendelijk: uw cliënten kunnen bij u op kantoor meteen een afdruk te maken van hun documenten.

Digitalisering
In veel organisaties wordt gebruik gemaakt van multifunctionals zonder de mogelijkheden optimaal te benutten. Een goed voorbeeld is de scanfunctie: deze mogelijkheden hiervan worden in 90% van de gevallen maar ten dele verzilverd.

Pci kan u van dienst zijn bij het bewust en effectief digitaliseren van uw werkprocessen. De medewerkers binnen uw notariaat kunnen de documenten foutloos en eenvoudig opslaan én terugvinden. Zo verhoogt u de productiviteit van uw kantoor. U kunt alle fysieke documenten eenvoudig toevoegen aan uw digitale dossiers. Waar nodig kan hier ook een workflow aan worden gekoppeld.

Bekijk onze oplossingen

PCI gelooft in een ideale werkomgeving.

De oplossingen van PCI zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je kernactiviteit.