Werken in het onderwijs

De studenten van vandaag zijn de sterkst onderlegde generatie op het gebied van IT ooit. Zij hebben dan ook hoge verwachtingen van het IT-materiaal op uw school, hogeschool of universiteit. Door budgetbeperkingen moet u als openbare school of privéschool continu uw best doen om de beste en snelste resultaten te leveren. Onderwijsinstellingen zoekt naar (nog) slimmere manieren om studentendossiers te beheren, toelatingen te stroomlijnen, de administratie efficiënter te maken, de financiële hulpdiensten te verbeteren en de FERPA-naleving te verhogen.

In het onderwijs gaat het meer dan in alle andere bedrijfstakken om informatie. U hebt een oplossing nodig die de informatiebeschikbaarheid vergroot en tegelijkertijd kosten reduceert, tijd bespaart en de nauwkeurigheid verbetert. Juist dat is waarin pci uitblinkt. Met onze toonaangevende productiviteitstoepassingen voor imaging verbeteren scholen, hogescholen en universiteiten het verwerken, archiveren en delen papieren en elektronische documenten.

Pci is leerkrachten van dienst bij het:
◦Digitaal maken en organiseren van papieren dossiers.
◦Overbodig maken van de externe opslag van papieren documenten.
◦Beveiligen van onderwijsdocumenten.
◦Beheren van studentendossiers, stroomlijnen van toelatingen, efficiënter maken van de administratie, verbeteren van de financiële hulpdiensten en optimaliseren van de FERPA-naleving.
◦Pdf-bestanden maken van willekeurige documenten.
◦Pdf-bestanden converteren naar bewerkbare Microsoft Worddocumenten.
◦Opnieuw typen van gegevens overbodig maken.

Pci kan zorgen voor de volgende oplossingen bij het scannen & converteren van documenten:
◦Beveiliging – Uw onderwijsinstelling kan de beveiliging van documenten verhogen met codering, veilige opslag, gebruikersverificatie, het zwart maken van tekst en de mogelijkheid om toegang tot en wijzigingen aan documenten bij te houden.
◦Noodherstel – U versterkt uw strategie voor bedrijfscontinuïteit door alle documenten extern te digitaliseren en te archiveren.
◦Productiviteit – Onderwijsprofessionals kunnen workflows versnellen met de knop “Kopiëren” en hun documenten vastleggen, converteren, routeren, opslaan en beheren.
◦Duurzaamheid – U beperkt uw impact op het milieu door minder papiergebruik te gebruiken, terwijl u tegelijkertijd uw kosten verlaagt en de informatiebeschikbaarheid vergroot.

In het kader van een optimale FERPA naleving kunt u belangrijke documentprocessen beveiligd stroomlijnen:

◦De met een wachtwoord beveiligde 128-bitsgecodeerde documentdistributie verlaagt het risico op onbevoegde toegang tot studentengegevens en -dossiers.
◦Het verzenden van elektronische documenten per e-mail in plaats van per fax zorgt voor een vertrouwelijke, met wachtwoord beveiligde levering aan een privépostvak in plaats van aan een openbare faxmachine.

Bekijk onze oplossingen

PCI gelooft in een ideale werkomgeving.

De oplossingen van PCI zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je kernactiviteit.