Werken in de zakelijke dienstverlening

Het werken met verschillende systemen leidt ertoe dat gegevens op veel verschillende plekken en manieren vastgelegd worden. Zo zijn klant- en medewerkergegevens vaak dubbel vastgelegd. Dat vergroot de kans op fouten en neemt veel tijd in beslag.

Dit maakt de kans op goede stuurinformatie een stuk lastiger. Door alles te integreren in één pakket reduceert u de kans op fouten en voorkomt u onnodig tijdsverlies. En niet minder belangrijk: u heeft een eenduidig beeld van uw klanten en uw resultaten op projecten.

Bekijk onze oplossingen

Alles in één pakket

Geen losse Excel-sheets of verschillende systemen, maar alles in één pakket. Dit zorgt voor goede stuurinformatie, tijdwinst en een aanzienlijk kleinere foutmarge.

Inzicht in projecten

In de software borgt u alle projectinformatie op één plek. Zoals projectgegevens, documentatie, correspondentie, planning, capaciteit, urenregistratie en offertes.

Managementrapportage

Interactieve dashboards geven u de mogelijkheid om snel medewerkers aan te sturen op directe en indirecte uren. Ook heeft u projectresultaten direct inzichtelijk.

PCI gelooft in een ideale werkomgeving.

De oplossingen van PCI zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je kernactiviteit.