PCI helpt ondernemers met IT. Daarbinnen hoort een veilige en efficiënte informatie-omgeving. Specifieker gericht op Document Management is een sterk fundament nodig voor productieve samenwerking. Maar hoe zit dat met jouw organisatie wanneer je kijkt naar delen, bewerken, goedkeuren en ondertekenen van documenten? Is de ervaring thuis en onderweg hetzelfde als op kantoor? Vooral het waarborgen van de veiligheid dat informatie niet zomaar toegankelijk is vraagt begeleiding en de organisatie gerichte adviezen.

Feiten en resultaten

In dit onderzoeksrapport vind je feiten en resultaten van medewerkers over het werken met documenten op afstand. Naast herkenbare situaties helpt dit rapport je wellicht focus te leggen op de feiten die in jouw organisatie aandacht nodig hebben. Weet je wat medewerkers vinden van het huidige werken op afstand en is het document management systeem flexibel genoeg voor digitale transformatie?

Lees het onderzoeks-rapport

Thuis en op kantoor bedrijfsinformatie veilig benaderen: lees in dit rapport hoe medewerkers het werken met bedrijfsdata op afstand ervaren.

Lees onderzoeksrapport

Onderzoeksrapport over thuis en op kantoor bedrijfsinformatie veilig benaderen

Vul onderstaande velden in en lees het onderzoeksrapport.

    Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen.*
    akkoord

    Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.*
    janee