5, 6 en 7 november aanstaande staat Zuidwest Nederland en Vlaanderen in het teken van ‘de Contacta’. De beurs voor ondernemend Zeeland en verre omstreken is al 30 jaar een begrip. Met ruim 350 standhouders en 24.000 bezoekers zijn de Zeelandhallen een uitstekend podium voor je zakelijke netwerk en te verdiepen in en verbinden met verschillende branches.

Bekijk het programma

Speedsessies

Slim werken met schermen

De werelden van audio & video (AV) en informatietechnologie (IT) raken steeds meer met elkaar verweven en brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. De werkplek wordt mobieler en door IoT, wearables en mobile devices krijgen we steeds meer real time data tot onze beschikking die we via kanalen, apparaten en schermen naar eigen keuze willen kunnen ophalen en interpreteren. Tijdens deze actieve sessie krijg je praktische en bruikbare oplossingen aangereikt om jouw werkomgeving te verbeteren.

Ja, ik kom langs

De toekomst van document management

Hoe ziet de toekomst van Documentbeheer eruit? In deze korte seminar krijg je handvatten aangereikt om na te denken over de inrichting van jouw documentstromen. Leer in 20 minuten slim en veilig te werken met documenten.

Bekijk het programma

De werkplek van de toekomst

Het maakt niet uit waar je werkt. Op zolder, op kantoor, onderweg of misschien wel op kantoor én onderweg. Je moet kunnen werken in een ideale werkomgeving in de Cloud. De PCI Cloud Werkplek is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Tijdens deze korte kennissessie helpen we jou hoe je zorgeloos kunt werken, beter kunt samenwerken en vooral efficiënter kunt werken.

Bestel kaarten

PCI en Contacta

PCI is al jaren een vaste naam op de beurs en heeft veel aan de Contacta, want we kunnen écht in contact komen met ondernemers. Met een stand van 25 meter lang heeft PCI de ruimte om alle bezoekers te laten zien hoe wij ondernemers helpen. In de ‘corridor’, de sluis tussen de twee grote hallen, vind je alles voor de ideale werkomgeving. Er is alle tijd en kennis om in gesprek te gaan over informatie- en communicatie oplossingen voor je werkomgeving.

Bestel gratis kaarten

Helpen aan de ideale werkomgeving

In de ideale werkomgeving kun jij je volledig richten op jouw business, zonder om te hoeven kijken naar de juiste bedrijfsprinter, de beste vergaderruimte of meest veilige documentomgeving. PCI helpt door te luisteren naar wat jij nodig hebt, om optimaal te kunnen ondernemen. All to keep you going.

Onze oplossingen

Dit doet PCI op de Contacta

Wanneer je door onze stand loopt vind je verschillende vergaderopstellingen, kun je aanschuiven bij een kennissessie op gebied van visuele communicatie, Cloud & IT en documentmanagement. Laat je adviseren door de PCI Ambassadeurs over de beste oplossing voor jouw printomgeving of kantoormeubilair. Je bent uiteraard ook van harte welkom aan onze bar voor een drankje.

Ja, ik kom!