Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Leer op een praktische manier een complete en sterke Cyber Security strategie opzetten

Tijdens de Live Security Academy op 10 november laat onze partner F-secure u op een praktische manier zien hoe u een complete en sterke Cyber Security strategie kunt opzetten. Als relatie van PCI geven wij u de mogelijkheid om bij dit exclusieve evenement bij te wonen.

Wat u kunt verwachten tijdens dit event

Door middel van vier hands on break-out sessies waarin we inzoomen op de vier security fases, werken de cyber security specialisten, Erik de Jong (Respond), Jarno Niemelä (Detect), Andy Patel (Predict) en Inge Wetzer (Prevent) toe naar een concrete checklist voor u om te bepalen of uw security strategie afdoende is. Onderwerpen die in deze break-out sessies besproken zullen worden zijn o.a.: welke geavanceerde technieken kunnen toegepast worden in uw cyberbeveiliging en welke zijn essentieel om te implementeren, hoe kunt u op voorhand bepalen wat de zwakke plekken in uw bedrijfsbeveiliging zijn, hoe ziet een targeted attack er nu eigenlijk uit en hoe kan ik me hier tegen wapenen? Aangevuld met een inspirerende keynote van cyber security goeroe Mikko Hypponen, is dit een middag die u niet kunt missen wanneer u zichzelf ervan wilt verzekeren voorbereid te zijn op alle vormen van cyberbedreigingen.

Schrijf je in en ontvang een Cyber Security Stress Test!

De Live Security Academy is bedoeld voor IT beslissingsnemers en adviseurs. Bij inschrijving ontvangt u een Cyber Security Stress Test en Security Scan van uw externe kwetsbaarheden waarvan de resultaten via een 1-op-1 sessie tijdens de Live Security Academy besproken zullen worden met een security specialist.

Programma

Onderwerpen van de middag zullen o.a. zijn: welke geavanceerde technieken kunnen toegepast worden in uw cyberbeveiliging en welke zijn essentieel om te implementeren, hoe kunt u op voorhand bepalen wat de zwakke plekken in uw bedrijfsbeveiliging zijn, hoe ziet een targeted attack er nu eigenlijk uit en hoe kan ik me hier tegen wapenen? Aangevuld met een inspirerende sessie van Mikko Hypponen, is dit een middag die u niet kunt missen wanneer u zichzelf ervan wilt verzekeren voorbereid te zijn op alle vormen van cyberbedreigingen. En we zijn optimistisch: u gaat zonder angst, maar met veel praktische tips, trucs en tools weer terug naar huis.

Wat zijn uw interesses?

 

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat u hier als eerste voor uitgenodigd wordt zouden wij u willen vragen om aan te geven waar uw interesses liggen.

Het enige wat u hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn uw voorkeuren ingevuld.

Wij wensen u nog een fijne dag toe

Heeft u nog vragen? Stel dan hier uw vraag.