Slide

Webinar: De 3 belangrijkste
nieuwe functionaliteiten
van M-Files Online

Direct inschrijven >
✓ Korte informatieve sessie
✓ Deelname is gratis
✓ Wij adviseren je graag
drie functionaliteiten M-Files Online

Handige functionaliteiten in M-Files Online

M-Files Online beschikt over steeds meer slimme functionaliteiten die het werk van gebruikers en beheerders makkelijker maken. In dit webinar zullen wij de drie meest belangrijke functionaliteiten van M-files online bespreken: Automatische metadata voorstellen, Duplicaat-detectie, Windows gedeelde mappen eenvoudig koppelen aan M-Files zonder migratie.

Voor Wie?

Voor wie is dit webinar interessant?

Gebruik je M-files en ben je benieuwd naar de nieuwste functionaliteiten van M-Files Online? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Inschrijven

Programma

Onderwerp: We praten je bij over drie belangrijkste functionaliteiten in M-Files Online die het werk kunnen vergemakkelijken.
Duur van webinar: ongeveer 30 minuten
Presentator: Egbert van de Bosch
Gastheer: Arthur van der Pol
Opmerking: Kan je er niet bij aanwezig zijn? Schrijf je dan alsnog in. Je ontvangt dan namelijk de opname van de webinar.

Inschrijfformulier

Deelname is gratis
Schrijf je in en volg het webinar: De 3 belangrijkste nieuwe functionaliteiten van M-Files Online. Vragen over je inschrijving stuur je naar marketing@pcinederland.nl. Komt de tijd of datum je niet uit? Schrijf je toch in, want na afloop sturen wij je de opname.

Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee