Handige functionaliteiten in M-Files Online

M-Files Online beschikt over steeds meer slimme functionaliteiten die het werk van gebruikers en beheerders makkelijker maken. In dit webinar zullen wij de drie meest belangrijke functionaliteiten van M-files online bespreken: Automatische metadata voorstellen, Duplicaat-detectie, Windows gedeelde mappen eenvoudig koppelen aan M-Files zonder migratie.

Voor Wie?

Voor wie is dit webinar interessant?

Gebruik je M-files en ben je benieuwd naar de nieuwste functionaliteiten van M-Files Online? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Bekijk webinar

Programma

Onderwerp: We praten je bij over drie belangrijkste functionaliteiten in M-Files Online die het werk kunnen vergemakkelijken.
Duur van webinar: ongeveer 30 minuten
Presentator: Egbert van de Bosch
Gastheer: Arthur van der Pol
Opmerking: Kan je er niet bij aanwezig zijn? Schrijf je dan alsnog in. Je ontvangt dan namelijk de opname van de webinar.

Inschrijfformulier

Let op! Dit webinar is onlangs geweest en voor je opgenomen. Vul onderstaand formulier in en we verwijzen je direct door naar de opname.

Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van document management? Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.–>

    Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
    akkoord
    Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
    janee