Slide

Webinar: Digitaal ondertekenen
vanuit M-Files

Direct inschrijven > ✓ Rechtsgeldig digitaal ondertekenen
✓ Eenvoudig bestanden delen
✓ Moeiteloos bestanden beheren
✓ Automatiseer documentprocessen
Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen van documenten

Zeker in deze bijzondere periode, kan het soms lastig zijn om een document te laten ondertekenen. Mensen werken thuis en hebben geen printer of scanner. Is dit herkenbaar of is digitaal ondertekenen van documenten sowieso interessant voor jouw organisatie? Volg dan dit webinar en leer in 30 minuten de geïntegreerde mogelijkheden die M-Files biedt voor rechtsgeldig digitaal ondertekenen.

Voor wie is dit webinar interessant?

Gebruik je M-files en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van rechtsgeldig digitaal documenten ondertekenen? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Inschrijven

Programma

Duur van webinar: ongeveer 30 minuten
Presentator: Egbert van de Bosch
Gastheer: Arthur van der Pol
Onderwerp: We bespreken de mogelijkheden van rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten in combinatie met M-Files.

Inschrijfformulier

Deelname is gratis
Schrijf je in en volg het webinar: Digitaal ondertekenen rechtstreeks uit M-Files. Vragen over je inschrijving stuur je naar marketing@pcinederland.nl. Komt de tijd of datum je niet uit? Schrijf je toch in, want na afloop sturen wij je de opname.

Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee