Slide

Webinar: Digitaal ondertekenen
vanuit M-Files

Direct inschrijven > ✓ Rechtsgeldig digitaal ondertekenen
✓ Eenvoudig bestanden delen
✓ Moeiteloos bestanden beheren
✓ Automatiseer documentprocessen
Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen van documenten

Zeker in deze bijzondere periode, kan het soms lastig zijn om een document te laten ondertekenen. Mensen werken thuis en hebben geen printer of scanner. Is dit herkenbaar of is digitaal ondertekenen van documenten sowieso interessant voor jouw organisatie? Volg dan dit webinar en leer in 30 minuten de geïntegreerde mogelijkheden die M-Files biedt voor rechtsgeldig digitaal ondertekenen.

Voor wie is dit webinar interessant?

Ben jij CIO, IT Manager, Business Manager of Finance Manager en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van rechtsgeldig digitaal documenten ondertekenen? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Inschrijven

Programma

Duur van webinar: ongeveer 30 minuten
Presentator: Egbert van de Bosch
Gastheer: Arthur van der Pol
Onderwerp: We bespreken de mogelijkheden van rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten in combinatie met M-Files.

Inschrijfformulier

Schrijf je in en wij heten je van harte welkom voor het webinar: Digitaal ondertekenen rechtstreeks uit M-Files. Uiteraard kun je iemand meenemen. Laat je gast het formulier invullen op deze pagina. Voor vragen over je inschrijving kun je altijd terecht bij marketing@pcinederland.nl
Deelname is gratis