Neem contact op

Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heeft u een contract lopen bij pci Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij u door naar onze pci serviceportal.

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en  wij reageren zo spoedig mogelijk!

Wat zijn uw interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat u hier als eerste voor uitgenodigd wordt zouden wij u willen vragen om aan te geven waar uw interesses liggen.

Het enige wat u hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn uw voorkeuren ingevuld.

Wij wensen u nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Updates van PCI

Wilt u graag door PCI op de hoogte gebracht worden over interessante onderwerpen zoals: kennissessies, blogs of events? Schrijft u zichzelf dan in en ontvang per email updates over onderwerpen zoals “Veilig werken in de cloud” of de “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Klik op de button hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan en wij houden u per email op de hoogte.

 

Inschrijven

Samen in het stadion

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vijf eredivisie clubs. Bij AZ zijn wij de trotse eigenaar van een prachtige skybox met meerdere stoelen. Ook bij Ajax, Vitesse, NAC en Heracles zijn wij aanwezig als sponsor met diverse business seats.

Bent u fan van één van de bovenstaande clubs? Of misschien wel van meerdere clubs? Wellicht nodigen we u dan uit om te ontspannen en een goede voetbalwedstrijd te kijken. Wij zijn benieuwd welke club u support. Ga snel naar onze website, vul uw voorkeur in en misschien zit u binnenkort samen met PCI in het stadion!

Welke club heeft uw voorkeur?