Neem contact op

Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heeft u een contract lopen bij pci Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij u door naar onze pci serviceportal.

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en  wij reageren zo spoedig mogelijk!

Wat zijn uw interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat u hier als eerste voor uitgenodigd wordt zouden wij u willen vragen om aan te geven waar uw interesses liggen.

Het enige wat u hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn uw voorkeuren ingevuld.

Wij wensen u nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Updates van PCI

Wilt u graag door PCI op de hoogte gebracht worden over interessante onderwerpen zoals: kennissessies, blogs of events? Schrijft u zichzelf dan in en ontvang per email updates over onderwerpen zoals “Veilig werken in de cloud” of de “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Klik op de button hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan en wij houden u per email op de hoogte.

 

Inschrijven

Samen met PCI genieten van mooie muziek

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in het concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft mooie kaarten voor verschillende concerten. Naast het concert geniet u ook van een fantastisch diner. Kijk hieronder voor de beschikbare concerten.

 

Het Concertgebouw

Het in 1888 voltooide Concertgebouw is een van de beroemdste concertzalen ter wereld en wordt geprezen om zijn unieke akoestiek. Bernard Haitink roemde Het Concertgebouw als het beste instrument van het wereldberoemde Concertgebouworkest. Jaarlijks bezoeken ruim 750.000 muziekliefhebbers Het Concertgebouw, waarmee het één van de drukst bezochte concertzalen ter wereld is.

Heerlijk dineren

Het Concertgebouw staat garant voor topkwaliteit en zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt. Voor het concert zullen wij gezamelijk aanschuiven en genieten van de fijne keuken van het concertgebouw.

CONCERTEN

Welk concert heeft uw voorkeur?

Wilt u graag een concert bijwonen? Dan kunt u uw voorkeur aangeven via het formulier op deze pagina. Wellicht nodigen we u dan uit om te ontspannen en een van de prachtige concerten bij te wonen. Wij zijn benieuwd naar welk concert u zou willen gaan. Vul uw voorkeur in en misschien zit u binnenkort samen met PCI in Het Concertgebouw te Amsterdam. U kunt voor vragen altijd terecht bij marketing@pcinederland.nl