Exclusief bij PCI Genieten in
Het Concertgebouw
Voorkeur doorgeven

Samen met PCI genieten

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in Het Concertgebouw van Amsterdam. PCI is dit seizoen bij verschillende concerten aanwezig. Naast het concert hoort een fantastisch diner in de spiegelzaal. Hieronder vind je de beschikbare concerten.

 

Het Concertgebouw

Het in 1888 voltooide Concertgebouw is een van de beroemdste concertzalen ter wereld en wordt geprezen om zijn unieke akoestiek. Bernard Haitink roemde Het Concertgebouw als het beste instrument van het wereldberoemde Concertgebouworkest. Jaarlijks bezoeken ruim 750.000 muziekliefhebbers Het Concertgebouw, waarmee het één van de drukst bezochte concertzalen ter wereld is.

Heerlijk dineren

Het Concertgebouw staat garant voor topkwaliteit en zorgt dat niets aan de avond zal ontbreken. Voor het concert zullen wij gezamenlijk aanschuiven en genieten van de fijne keuken van Het Concertgebouw.

CONCERTEN

Welk concert heeft jouw voorkeur?

 

Geef je voorkeur aan voor het concert dat je wilt bijwonen en misschien ga jij dan met PCI naar Het Concertgebouw. De gelukkigen ontvangen binnen 3 weken voor een concert een uitnodiging vanuit PCI. Heb je niks ontvangen? Dan ben jij er deze keer niet bij. Misschien heb je volgende keer meer geluk. Voor vragen kun je altijd terecht bij marketing@pcinederland.nl