Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Samen met PCI genieten

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in Het Concertgebouw van Amsterdam. PCI is dit seizoen bij verschillende concerten aanwezig. Naast het concert hoort een fantastisch diner in de spiegelzaal. Hieronder vind je de beschikbare concerten.

 

Het Concertgebouw

Het in 1888 voltooide Concertgebouw is een van de beroemdste concertzalen ter wereld en wordt geprezen om zijn unieke akoestiek. Bernard Haitink roemde Het Concertgebouw als het beste instrument van het wereldberoemde Concertgebouworkest. Jaarlijks bezoeken ruim 750.000 muziekliefhebbers Het Concertgebouw, waarmee het één van de drukst bezochte concertzalen ter wereld is.

Heerlijk dineren

Het Concertgebouw staat garant voor topkwaliteit en zorgt dat niets aan de avond zal ontbreken. Voor het concert zullen wij gezamenlijk aanschuiven en genieten van de fijne keuken van Het Concertgebouw.

CONCERTEN

Welk concert heeft jouw voorkeur?

 

Geef je voorkeur aan voor het concert dat je wilt bijwonen en misschien ga jij dan met PCI naar Het Concertgebouw. De gelukkigen ontvangen binnen 3 weken voor een concert een uitnodiging vanuit PCI. Heb je niks ontvangen? Dan ben jij er deze keer niet bij. Misschien heb je volgende keer meer geluk. Voor vragen kun je altijd terecht bij marketing@pcinederland.nl