PCI Template Website banner 1240x400

Ervaar jouw moderne werkplek
met Office 365 als basis

Schrijf je in!

Wat is een CIE sessie?

Een praktische sessie over Office 365 in een kleine groep, waarbij je zelf ervaart hoe het Office 365 platform werkt. In een dagdeel krijg je gratis inzicht in ‘de toekomst van jouw bedrijf.’ De Microsoft oplossing is gericht op teams en bedrijven die effectief die werken op verschillende locaties, altijd eenvoudig belangrijke inzichten willen verkrijgen en productief willen samenwerken met collega’s en klanten.

Wanneer is dit iets voor jou?

  • Als je in één dagdeel wilt weten wat Office 365 voor jou en je bedrijf kan betekenen.
  • Als je toe bent aan verandering en verder wilt met ondernemen.
  • Als je wilt overstappen naar een moderne werkplek met Office 365 als basis.
  • Als jouw bedrijf groeit of wilt laten groeien en continuïteit wilt borgen.

 

Schrijf je in

Het programma

Met maximaal tien andere deelnemers wordt je ontvangen in één van de trainingscentra van PCI. De intieme setting leent zich perfect voor de kennismaking met Office 365 en de mogelijkheden van de moderne werkplek. Hier krijg je jouw eigen werkplek en ga je onder begeleiding van een trainer zelf aan de slag met Office 365. Op basis van dagelijkse situaties binnen organisaties begeleiden we je langs verschillende business scenario’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitaal samenwerken met Teams, veilig werken en mobiel werken.

Inschrijven voor een sessie

Wil je bij één van de sessies aanwezig zijn? Kies jouw locatie en datum en schrijf je in via onderstaand formulier. Je ontvangt een bevestiging van je registratie en uitgebreide informatie over o.a. lunch, route en parkeren.

 

Schrijf je in

Beschikbare locaties

Let op! In verband met de maatregelen omtrent het Corona virus, hebben wij vanuit PCI besloten om de CIE sessies tot aan 1 juni te annuleren. Het is niet langer mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Het is nog wel mogelijk om je in te schrijven voor de sessies na 1 juni.

Inschrijven voor een sessie

Schrijf je in en wij heten je van harte welkom op de Customer Immersion Experience Sessie bij een vestiging van PCI. Uiteraard kun je iemand meenemen. Laat je gast het formulier invullen op deze pagina. Voor vragen over je inschrijving kun je altijd terecht bij marketing@pcinederland.nl

Deelname is gratis