Slide PCI Template Website banner 1240x400

Ervaar jouw moderne werkplek
met Office 365 als basis

Afspraak inplannen

Wat is een CIE sessie?

Een praktische sessie over Office 365 in een kleine groep, waarbij je zelf ervaart hoe het Office 365 platform werkt. In een dagdeel krijg je gratis inzicht in ‘de toekomst van jouw bedrijf.’ De Microsoft oplossing is gericht op teams en bedrijven die effectief willen werken op verschillende locaties, altijd eenvoudig belangrijke inzichten willen verkrijgen en productief willen samenwerken met collega’s en klanten.

Wanneer is dit iets voor jou?

  • Als je in één dagdeel wilt weten wat Office 365 voor jou en je bedrijf kan betekenen.
  • Als je toe bent aan verandering en verder wilt met ondernemen.
  • Als je wilt overstappen naar een moderne werkplek met Office 365 als basis.
  • Als jouw bedrijf groeit of wilt laten groeien en continuïteit wilt borgen.

 

Schrijf je in

Het programma

Met maximaal zes deelnemers per bedrijf wordt je ontvangen in één online kennismakingssessie van PCI. De intieme setting leent zich perfect voor de kennismaking met Office 365 en de mogelijkheden van de moderne werkplek. Onder begeleiding van een trainer ervaar je zelf de voordelen van Office 365. Op basis van dagelijkse situaties binnen organisaties begeleiden we je langs verschillende business scenario’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitaal samenwerken met Teams, veilig werken en mobiel werken.

Inschrijven voor een sessie

Wil je bij één van de online sessies aanwezig zijn? Vul je gegevens in via onderstaand formulier en geef een voorkeur datum op. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen en in te plannen.

 

Schrijf je in

Een online sessie plannen

Vragen over je inschrijving mail je naar marketing@pcinederland.nl

    OchtendMiddagOchtend en/of Middag