The future is edge-to-cloud

Ben jij van woensdag 23 t/m vrijdag 25 juni aanwezig bij HPE Discover 2021? De virtuele edge-to-cloud conferentie die in het teken staat van HPE’s edge-to-cloud innovaties en oplossingen en wat deze betekenen voor de volgende golf van digitale transformatie.

Persoonlijke inlog
HPE bouwde een coole nieuwe functie in hun driedaagse event met een reeks sessies, demo’s en trainingsmogelijkheden. Als je de uitnodiging accepteert via deze unieke link, worden onze evenementprofielen verbonden en kunnen we chatten via het platform, via tekst of spraak en onze schema’s coƶrdineren, voor en tijdens het event.

Meld je aan via deze unieke link

Programma preview

Keynote door Antonio Neri
Sluit je aan bij de HPE President en CEO terwijl hij zijn edge-to-cloud visie deelt en de nieuwste innovaties en ervaringen onthult die HPE creƫert te versnellen in de nieuwe edge-to-cloud wereld.

Verbindingen en inhoud
Dompel jezelf onder in demo’s, sessies en virtuele toegang tot experts die zullen delen hoe HPE onze toekomst helpt transformeren.

Netwerk met duizenden IT- en zakelijke professionals
Geniet van een unieke kans op HPE Discover 2021 om verbinding te maken, te leren en best practices te delen met uw collega’s via live chats en interactieve sessies.

HPE Discover nieuws

Blijf op de hoogte van updates op www.hpe.com/discover en volg HPE via LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aankondigingen.

Heb je nog vragen over dit event? Neem dan contact op via marketing@pci.nl.

Meld je aan via deze unieke link