Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

De ideale werkomgeving

Wil jij weten hoe de ideale werkomgeving eruit ziet voor jou of jouw organisatie op gebied van IT, informatie en communicatie? Op donderdag 10 oktober ben je op het hoofdkantoor van PCI (Lijnden) van harte welkom op het PCI Innovatie Event en nemen wij je mee in de ideale werkomgeving.

Bekijk programma Amsterdam

Guest Speaker Ajax: Max Reckers

Met een ingelaste speakersessie hebben we IT- en Data specialist Max Reckers mogen toevoegen aan ons event! Max, bij Ajax verantwoordelijk voor IT, weet alles van data en de voorsprong die je hebt op concurrenten en tegenstanders. In een ingelaste speakersessie vertelt Max hoe data en IT bijdragen aan het succes van Ajax. Wil jij hier bij zijn? Schrijf je dan in voor deze unieke sessie!

Inschrijven

PCI Innovatie Event in één minuut

Donderdag 12 september jl. werd in onze vestiging Duiven het PCI Innovatie Event Arnhem georganiseerd en met succes! Volle kennissessies, veel bezoekers en alles voor de ideale werkomgeving. Wil je in één minuut zien hoe PCI jou kan helpen? Bekijk de aftermovie en schrijf je in voor het PCI Innovatie Event Amsterdam op ons hoofdkantoor, donderdag 10 oktober a.s.
 

Ja, ik kom naar PCI

Inspiratie & de toekomst

Schrijf je in voor verschillende sessies die tijdens het PCI Innovatie Event plaatsvinden. Alles met het doel om jou te helpen de ideale werkomgeving te creëren. De dag start plenair met een inspirerende sessie over de werkplek en de toekomst.

Welkom bij PCI!

Bas Kamphuis (CEO PCI) is trots op het PCI Innovatie Event en ontvangt je graag op onze hoofdvestiging in Lijnden. Tijdens de dagopening word je in een plenaire sessie kort meegenomen in de evolutie van de werkomgeving. Blijf daarna rustig zitten, want aansluitend neemt Michel Bouman van Microsoft je mee in de werkplek van de toekomst.

Direct inschrijven

Ben jij klaar voor digitale transformatie?

Vandaag de dag vraagt jouw werkomgeving flexibiliteit. De filosofie van Microsoft is helder en sluit naadloos aan bij de vraag; ‘Ben jij klaar voor digitale transformatie? Oftewel; ‘Neem je de juiste stappen om veilig en optimaal te kunnen (samen)werken? Michel Bouman van Microsoft neemt je in een boeiende sessie mee naar de toekomst.

Ja, ik wil me inschrijven

Leer meer: schrijf je in voor onze kennissessies

Het PCI Innovatie Event is onlosmakelijk verbonden met kennissessies. Hieronder lees je welke sessies er gaan plaatsvinden.

Stel je eigen programma samen, kies jouw kennissessies, kom lunchen of blijf tot de borrel.

Registreer je snel, want vol is helaas vol.