Direct inschrijven

DONDERDAG 15 MAART 2018
KENNISSESSIE XL SECURITY

Is uw organisatie klaar voor de AVG?

Op 25 mei 2018 gaat de Europese Wet databescherming van kracht. Beter bekend als de AVG. Dit is de dag dat u als bedrijf alle privacy gevoelige informatie in kaart moet hebben gebracht. Tijdens de Kennissessie XL Security wordt u in één ochtend geïnformeerd over het belang van de bescherming van data en de gevaren van cybercrime. Wij hebben dé kennis en kenners die ochtend in huis.

Programma

Ontvangst
Vanaf 08:45 uur bent u donderdag 15 maart welkom en wordt u ontvangen met koffie of thee in het grand café op de tweede verdieping van ons hoofdkantoor.

 

Kick-off
Om 09:00 uur start in de aangrenzende PCI Arena het mini-event met een plenaire sessie van Daniëlle Vogelenzang, General Manager Cloud PCI Nederland.

 

Speed seminars
Met korte breaks tussen de speedseminars wordt vanaf 09:30 uur in één ochtend geïnformeerd over AVG en PCI oplossingen voor uw organisatie.


Lunch

Om 12:45 uur ronden we de ochtend af met een heerlijke lunch in het Grand Café.

 

Uw Gastvrouw

Daniëlle Vogelenzang

Gedreven door techniek en innovatie staat Danielle met beide benen in de Cloud. De kersverse General Manager begon haar carrière bij KPN om vervolgens de digitale transformatie bij respectievelijk Postbank, Liberty Global en Uniserver te vervolgen. Bij PCI Nederland werkt zij mee aan de waarde en ontwikkeling van cloud & IT en is deze dag uw gastvrouw.

 

PCI Sprekers

Cloud & IT en Security

Zorg dat u hackers en criminelen vóór bent en identificeer ze vroegtijdig, zodat u schade aan uw bedrijf kunt voorkomen. Onder het motto “voorkomen is beter dan genezen” neemt Barbara Wolters, Manager Business Development Cloud u mee in de wereld van Cloud & IT en geeft informatie en tips hoe u datalekken kunt voorkomen op, bijvoorbeeld mobiele devices én hoe u beveiligingsmaatregelen kunt nemen in een Microsoft Office 365 omgeving.

Documentmanagement en Security

De verordening (AVG) heeft betrekking op alle zaken waarin persoonsgegevens verwerkt worden. Dit is het netwerk, informatiebeheer (systemen), de organisatie en processen. Dit geldt dus niet alleen voor document inhoudelijke gegevens maar ook systemen en opslaglocaties waar persoonsgegevens in vastgelegd zijn. Met een duidelijk stappenplan laat Ferdinand Riethoff zien wat vanaf 25 mei en eigenlijk nu al belangrijk is voor u en uw organisatie.

Uw printomgeving en Security

Tijdens deze kennissessie wordt u uitgelegd hoe u uw printomgeving veilig kunt maken; volledig gecontroleerd en beheerd. Waar ligt de verantwoordelijkheid van de IT-afdeling? En waar die van de medewerker? Joost Cheroutre, Solution Consultant laat zien hoe de print-infrastructuur optimaal kan worden ingericht en kijkt daarbij naar de hardware, software en workflows en geeft advies over het management en rapportages.

Het evenement is voorbij

Wat zijn uw interesses?

 

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat u hier als eerste voor uitgenodigd wordt zouden wij u willen vragen om aan te geven waar uw interesses liggen.

Het enige wat u hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn uw voorkeuren ingevuld.

Wij wensen u nog een fijne dag toe

Heeft u nog vragen? Stel dan hier uw vraag.