Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Ga met PCI Nederland naar The Dutch!

PCI Nederland is trotse sponsor van het KLM Open 2018. Van 14 t/m 16 september is PCI Nederland aanwezig. De beste golfers van de golfwereld komen in actie op deze prachtige baan. PCI Nederland heeft bij hole 14 een schitterende Golf Skybox. Een top locatie aan de fairway! Hier kunt u heerlijk genieten van de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje. Schrijft u zich snel in.

Zoveel te doen

Op ‘The Dutch Spijk’ wordt er alles aan gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Prachtige wedstrijden van de wereldtop op een puntgave baan, de beste foodtrucks, een golf-funpark voor kinderen en het terugkerende succes; beat the pro. Maar er is nog veel meer te doen. Bekijk daarvoor de website van het KLM Open.

relatie + introducé
U kunt een introducé meenemen. Wanneer u zich inschrijft krijgt u twee toegangstickets en één VIP-parkeerticket.

Direct inschrijven

PCI heeft tickets voor vrijdag 14 september, zaterdag 15 september en zondag 16 september 2018. Zorg dat u zich op tijd registreert, dan bent u erbij. Vul alle velden in, bevestig via de button en bij beschikbaarheid staat u direct geregistreerd. Voor vragen over uw inschrijving kunt u terecht bij marketing@pcinederland.nl.

relatie + introducé
U kunt een introducé meenemen. Wanneer u zich inschrijft krijgt u twee toegangstickets en één VIP-parkeerticket.