Official Supplier van het KLM Open

PCI Nederland is samen met partner Kyocera official supplier van het KLM Open 2019. De beste golfers van de golfwereld komen in actie op deze prachtige baan. PCI heeft een skybox bij hole 13. Dit jaar dé hole voor Beat the Pro! Hier kan je heerlijk genieten van de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje. Ben jij ook een golffanaat? Laat het ons weten.

Hou jij van golf? En wil je op de hoogte gehouden worden van PCI events, nieuws en innovatieve oplossingen?

Zoveel te doen

De 100ste editie van het KLM Dutch Open wordt van 12 tot en met 15 september 2019 gespeeld op golfbaan The International in Amsterdam. Het belooft een zeer speciale editie te worden met een bijzonder spelersveld en veel extra activiteiten en entertainment voor het publiek. Bekijk daarvoor de website van het KLM Open.

De baan

Golfbaan The International is een nieuw ontworpen baan gelegen aan de zuidkant van Amsterdam, grenzend aan Schiphol. De baan is ontworpen door topgolfer Ian Woosnam in combinatie met Mastergolf en werd in 2012 officieel geopend.

Om de baan van The International klaar te maken voor het KLM Open zijn enkele aanpassingen doorgevoerd.

Meer informatie

Heb jij interesse in het KLM Open?

Geef je interesse aan ons door en misschien ben jij er bij. Vul alle velden in, bevestig via de button en je staat op de interesse-lijst. Voor vragen kan je terecht bij marketing@pcinederland.nl.

Van kennissessie tot events