Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Official Supplier van het KLM Open

PCI Nederland is samen met partner Kyocera official supplier van het KLM Open 2019. De beste golfers van de golfwereld komen in actie op deze prachtige baan. PCI heeft een skybox bij hole 13. Dit jaar dé hole voor Beat the Pro! Hier kan je heerlijk genieten van de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje. Ben jij ook een golffanaat? Laat het ons weten.

Hou jij ook van golf?

Zoveel te doen

De 100ste editie van het KLM Dutch Open wordt van 12 tot en met 15 september 2019 gespeeld op golfbaan The International in Amsterdam. Het belooft een zeer speciale editie te worden met een bijzonder spelersveld en veel extra activiteiten en entertainment voor het publiek. Bekijk daarvoor de website van het KLM Open.

Programma

De baan

Golfbaan The International is een nieuw ontworpen baan gelegen aan de zuidkant van Amsterdam, grenzend aan Schiphol. De baan is ontworpen door topgolfer Ian Woosnam in combinatie met Mastergolf en werd in 2012 officieel geopend.

Om de baan van The International klaar te maken voor het KLM Open zijn enkele aanpassingen doorgevoerd.

Meer informatie

Heb jij interesse in het KLM Open?

Geef je interesse aan ons door en misschien ben jij er bij. Vul alle velden in, bevestig via de button en je staat op de interesse-lijst. Voor vragen kan je terecht bij marketing@pcinederland.nl.

Van kennissessie tot events