Bekijk de events Van kennissessies
tot events

PCI Events

Geen betere manier om vooruit te komen dan door kennis en ervaringen te delen. Of dat nu gaat via een inhoudelijke kennissessie, webinar of gezellig met een drankje bij een concert of een voetbal wedstrijd.
Wij ontmoeten je graag bij één van onze events.

 

Bekijk de events

KENNISSESSIES, WEBINARS EN INHOUDELIJKE EVENTS BIJ PCI

Webinar: Office 365 verbinden
met M-Files

webinar

Wil je verder bouwen aan het fundament van je digitale Office 365 werkplek en samenwerken stimuleren, terwijl je ook nog de juiste proces en controle stappen doorloopt? Bekijk de mogelijkheden die M-Files en Office 365 je samen kunnen bieden.

Bekijk de webinar

Het maximale uit
Office 365 halen

webinar

Een praktische sessie over Office 365 in een kleine groep, waarbij je zelf ervaart hoe het Office 365 platform werkt. In een dagdeel krijg je gratis inzicht in ‘de toekomst van jouw bedrijf’.

Inschrijven

Webinar: Digitaal ondertekenen rechtstreeks uit M-Files

Zeker in deze bijzondere periode, kan het soms lastig zijn om een document te laten ondertekenen. Mensen werken thuis en hebben geen printer of scanner. Is dit herkenbaar of is digitaal ondertekenen van documenten sowieso interessant voor je organisatie? Leer in deze webinar van 30 minuten de geïntegreerde mogelijkheden die M-Files biedt voor rechtsgeldig digitaal ondertekenen.

Nu inschrijven

Webinar: De 3 belangrijkste nieuwe functionaliteiten van M-Files Online

M-Files Online is sinds een jaar gelanceerd. Deze nieuwe versie beschikt over steeds meer slimme functionaliteiten die het werk van gebruikers en beheerders makkelijker maken. In dit webinar zullen wij de drie meest belangrijke functionaliteiten van M-files online bespreken.

Nu inschrijven

Webinar: Meer automatisering van processen met M-Files

Wil je meer toegevoegde waarde halen uit M-Files? In dit webinar besteden wij aandacht aan de Advanced Workflow module. Hiermee kun je bijvoorbeeld automatische emails laten versturen, verschillende workflows met elkaar combineren en geavanceerd versies van documenten beheren.

Nu inschrijven

Webinar: M-Files
en Microsoft 365

Wil jij alles uit je Microsoft 365 omgeving halen, samenwerken stimuleren maar óók ook nog de juiste proces en controlestappen doorlopen? Dit kan nu met de integratie van M-Files in Microsoft 365. In dit webinar vertellen M-Files én Microsoft waarom het juist nu belangrijk is om grip te houden op je (bedrijfs)informatie, hoe de integratie eruit ziet en uiteraard hoe dit in de praktijk werkt.

Nu inschrijven

SPORT & CULTUUR EVENTS

Het Concertgebouw

concertgebouw

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in Het Concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft prachtige plaatsen voor verschillende concerten. Naast het concert geniet je ook van een fantastisch diner. Kijk verder voor de beschikbare concerten.

Meer informatie

Eredivisie 2019 - 2020

Eredivisie 2018 - 2019

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vier eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft jouw voorkeur?

Meer informatie