Neem contact op

Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heeft u een contract lopen bij pci Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij u door naar onze pci serviceportal.

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en  wij reageren zo spoedig mogelijk!

Wat zijn uw interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat u hier als eerste voor uitgenodigd wordt zouden wij u willen vragen om aan te geven waar uw interesses liggen.

Het enige wat u hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn uw voorkeuren ingevuld.

Wij wensen u nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Updates van PCI

Wilt u graag door PCI op de hoogte gebracht worden over interessante onderwerpen zoals: kennissessies, blogs of events? Schrijft u zichzelf dan in en ontvang per email updates over onderwerpen zoals “Veilig werken in de cloud” of de “Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)”. Klik op de button hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan en wij houden u per email op de hoogte.

 

Inschrijven

KENNISSESSIES EN INHOUDELIJKE EVENTS BIJ PCI

Het maximale uit Office 365 halen?

Bent u benieuwd naar wat het Microsoft Office 365 platform en PCI Nederland voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat ons u dan meenemen in een kennismaking met uw bedrijf in de toekomst tijdens een Customer Immersion Experience (CIE). Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.

Nu inschrijven

Kennissessie XL Security

Op vrijdag 25 mei gaat de verordening AVG van kracht, maar weet u precies wat dat betekent voor u en uw organisatie? Op het hoofdkantoor van PCI Nederland in Lijnden wordt u door  specialisten bijgepraat over de naderende verordening AVG en beveiliging van uw bedrijfsinformatie. Schrijft u zich direct in.

Nu inschrijven

Veilig werken in de cloud

Kennissessie: Veilig werken in de cloud

Veel ondernemers zijn nog terughoudend om bedrijfsgegevens over te hevelen naar de cloud. Ze zijn vaak bang voor internetcriminelen die hun gegevens voor het oprapen hebben. Is de Cloud wel veilig? Toch is angst in veel gevallen niet nodig. Met deze kennissessie informeren wij u hoe u veilig kunt werken in de cloud.

Nu inschrijven

Documentmanagement en AVG

Documentmanagement en avg

De General Data Protection Regulation (GDPR), in Nederland vertaald in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) gaat vanaf 25 mei 2018 van kracht. Maar heeft u al nagedacht over de invloed van de AVG op het beheren van uw documenten? Waarom is een DMS systeem nuttig? Wij houden deze kennissessies op verschillende PCI locaties.

Nu inschrijven

SPORT & CULTUUR EVENTS

Het Concertgebouw

concertgebouw

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in het concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft mooie kaarten voor verschillende concerten. Naast het concert geniet u ook van een fantastisch diner. Kijk verder voor de beschikbare concerten.

Meer informatie

Eredivisie 2017 - 2018

Eredivisie 2017 - 2018

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vijf eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft uw voorkeur?

Meer informatie