PCI Events

Geen betere manier om vooruit te komen dan door kennis en ervaringen te delen. Of dat nu gaat via een inhoudelijke kennissessie, webinar of gezellig met een drankje bij een concert of een voetbal wedstrijd.
Wij ontmoeten je graag bij één van onze events.

Bekijk de events

KENNISSESSIES, WEBINARS EN INHOUDELIJKE EVENTS BIJ PCI

60 Minute Webinar PCI Talks... Security (Deel II)

webinar

Op dinsdag 23 november praten we tijdens ‘PCI talks… security (deel II)’ verder over IT-security. Het is het vervolg op de succesvolle ‘PCI talks… security’ die op 26 oktober plaatsvond. Na de vele aanmeldingen en reacties komt er nu een deel II.

Bekijk Webinar

60 Minute Webinar
PCI Talks... Security

webinar

Op dinsdag 26 oktober praat PCI over IT security. In één uur praten we je bij over de veiligheid van jouw IT-omgeving. Waar moet je tegenwoordig rekening mee houden als het gaat over de veiligheid van je IT-omgeving?

Bekijk webinar

Webinar: M-Files met AFAS grip op relaties en dossiers

Veel organisaties die AFAS gebruiken hebben moeite om grip te krijgen op alle informatie rondom een relatie. De oorzaak is vaak dat documenten die gerelateerd zijn aan een relatie simpelweg niet in AFAS beschikbaar zijn. Hierdoor loopt men het risico dat dossiers niet compleet zijn. Of erger, dat dossiers gevuld zijn met verkeerde informatie. In dit webinar willen wij je laten zien hoe je altijd volledig grip hebt op je dossiers.

Bekijk webinar

Webinar: Veilig werken
met documenten

ZOEKEN, VINDEN en BEHEREN van bedrijfsinformatie is een uitdaging. Zeker nu we veel thuis moeten werken. Denk aan versiebeheer of het zoeken naar documenten in meerdere systemen. Maak kennis met de kracht van informatiemangement en leer hoe je dit probleem snel onder controle kan krijgen in de webinar: Veilig werken met documenten.

Bekijk webinar

Webinar: Digitaal ondertekenen rechtstreeks uit M-Files

Zeker in deze bijzondere periode, kan het soms lastig zijn om een document te laten ondertekenen. Mensen werken thuis en hebben geen printer of scanner. Is dit herkenbaar of is digitaal ondertekenen van documenten sowieso interessant voor je organisatie? Leer in deze webinar van 30 minuten de geïntegreerde mogelijkheden die M-Files biedt voor rechtsgeldig digitaal ondertekenen.

Bekijk webinar

Webinar: De 3 belangrijkste nieuwe functionaliteiten van M-Files Online

M-Files Online is sinds een jaar gelanceerd. Deze nieuwe versie beschikt over steeds meer slimme functionaliteiten die het werk van gebruikers en beheerders makkelijker maken. In dit webinar zullen wij de drie meest belangrijke functionaliteiten van M-files online bespreken.

Bekijk webinar

Webinar: Meer automatisering van processen met M-Files

Wil je meer toegevoegde waarde halen uit M-Files? In dit webinar besteden wij aandacht aan de Advanced Workflow module. Hiermee kun je bijvoorbeeld automatische emails laten versturen, verschillende workflows met elkaar combineren en geavanceerd versies van documenten beheren.

Bekijk webinar

Webinar: M-Files
en Microsoft 365

Wil jij alles uit je Microsoft 365 omgeving halen, samenwerken stimuleren maar óók ook nog de juiste proces en controlestappen doorlopen? Dit kan nu met de integratie van M-Files in Microsoft 365. In dit webinar vertellen M-Files én Microsoft waarom het juist nu belangrijk is om grip te houden op je (bedrijfs)informatie, hoe de integratie eruit ziet en uiteraard hoe dit in de praktijk werkt.

Bekijk webinar

Webinar: Blijf de curator voor > digitale transformatie voor accountants

De huidige Corona crisis heeft digitale transformatie in een stroomversnelling gezet. Organisaties in de hele wereld vallen over elkaar heen om hun processen en informatiebeheer te digitaliseren. Ook binnen de accountancy is dit van groot belang. Compliance, CRM, AVG, data analyse zijn belangrijke componenten binnen dit proces. Accountants die hierbij achterblijven lopen grote risico’s. Zowel de concurrenten als de wetgever liggen op de loer. Voorkom grote risico’s en laat je gratis informeren.

Bekijk webinar

Webinar: Office 365 verbinden
met M-Files

webinar

Wil je verder bouwen aan het fundament van je digitale Office 365 werkplek en samenwerken stimuleren, terwijl je ook nog de juiste proces en controle stappen doorloopt? Bekijk de mogelijkheden die M-Files en Office 365 je samen kunnen bieden.

Bekijk webinar

SPORT & CULTUUR EVENTS

Het Concertgebouw

concertgebouw

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in Het Concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft prachtige plaatsen voor verschillende concerten. Naast het concert geniet je ook van een fantastisch diner. Kijk verder voor de beschikbare concerten.

Meer informatie

Beleef een voetbalwedstrijd met PCI

Beleef een voetbalwedstrijd met PCI

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vier eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft jouw voorkeur?

Meer informatie