PCI Events

Geen betere manier om vooruit te komen dan door kennis en ervaringen te delen. Of dat nu gaat via een inhoudelijke kennissessie of gezellig met een drankje bij een concert of een voetbal wedstrijd. Dan ontmoeten wij je graag bij één van onze events!

 

Bekijk de events

Terugblik PCI Innovatie Event 2019

Op 12 september en op 10 oktober hield PCI twee geslaagde events voor ondernemend Nederland met alle aandacht voor de ideale werkomgeving. Van IT omgeving tot visuele communicatie en van printoplossing tot documentmanagement. Wil je ook aanwezig zijn op een event op één van onze vestigingen in het land? Kies dan jouw kennissessie op deze pagina.

KENNISSESSIES EN INHOUDELIJKE EVENTS BIJ PCI

ISE 2020 INNOVATIE TOUR

ISE 2020 EXPERIENCE-TOUR

Integrated Systems Europe (ISE), ‘s werelds grootste beurs voor audio en video (AV). Deze editie zal voor de laatste keer plaatsvinden in de Rai te Amsterdam van 11 t/m 14 februari 2020. Met meer dan 1.300 exposanten en 80.000 verwachte bezoekers zal deze editie de grootste ISE tot nu toe zijn. Laat je rondleiden door onze professionals en ervaar de laatste ontwikkelingen op het gebied van AV van dichtbij.

Nu aanmelden

Ervaar jouw moderne werkplek met
Office 365 als basis

Een praktische sessie over Office 365 in een kleine groep, waarbij je zelf ervaart hoe het Office 365 platform werkt. In een dagdeel krijg je gratis inzicht in ‘de toekomst van jouw bedrijf.’ De Microsoft oplossing is gericht op ondernemers die willen werken op afstand (verschillende medewerkers op verschillende locaties), altijd eenvoudig belangrijke inzichten willen verkrijgen en productief willen samenwerken met collega’s en klanten.

Nu inschrijven

Webinar: Office 365 verbinden
met M-Files

webinar

Wil je verder bouwen aan het fundament van je digitale Office 365 werkplek en samenwerken stimuleren, terwijl je ook nog de juiste proces en controle stappen doorloopt? Bekijk de mogelijkheden die M-Files en Office 365 je samen kunnen bieden.

Bekijk de webinar

SPORT & CULTUUR EVENTS

Het Concertgebouw

concertgebouw

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in Het Concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft prachtige plaatsen voor verschillende concerten. Naast het concert geniet je ook van een fantastisch diner. Kijk verder voor de beschikbare concerten.

Meer informatie

Eredivisie 2019 - 2020

Eredivisie 2018 - 2019

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vier eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft jouw voorkeur?

Meer informatie