PCI Events

Geen betere manier om vooruit te komen dan door kennis en ervaringen te delen. Of dat nu gaat via een inhoudelijke kennissessie, webinar of gezellig met een drankje bij een concert of een voetbal wedstrijd.
Wij ontmoeten je graag bij één van onze events.

Bekijk de events

KENNISSESSIES, WEBINARS & EVENTS BIJ PCI

PCI Inspire 2022

Wil jij weten hoe de ideale werkomgeving eruit ziet voor jouw organisatie op gebied van IT, informatie en communicatie?

Op donderdag 9 juni (Lijnden) ben je van harte welkom op PCI Inspire en nemen wij je mee in de ideale werkomgeving.

Aanmelden

PCI talks… Cloud as a Service

webinar
Live vanaf de eventvloer van PCI Inspire 2022 wordt het tweede deel van het ‘PCI talks… cloud’ drieluik uitgezonden. Deze uitzending staat in het teken van Cloud as a Service.

Nu aanmelden

PCI talks... cloud readiness

webinar
Wil jij meer te weten komen over cloud? Bekijk de webinar terug. In één uur nemen onze IT specialisten je mee in de wereld van cloud.

Webinar terugkijken

PCI op de carrièrebeurs

webinar

Vrijdag 22 en zaterdag 23 april vind je PCI op stand 103. Wil jij topscoorder worden met jouw skills? Maak jij de transfer naar PCI? Kom langs op onze stand. Zodat jij kan blijven presteren. All to keep you going.

Maak de transfer

PCI Talks... User Security

webinar

De derde ‘PCI talks…’ in 2022 vindt plaats op dinsdag 29 maart en staat in het teken van IT Security ten aanzien van gebruikers, ofwel de user. In één uur nemen onze IT specialisten je mee in de wereld over user security.

Bekijk de webinar

PCI Talks... Endpoint Security

webinar

De tweede ‘PCI talks…’ in 2022 vindt plaats op dinsdag 22 februari en staat in het teken van het beveiligen van de randen van je netwerk, ofwel de endpoints. In één uur nemen onze IT specialisten je mee in de wereld over veiligheid en netwerken.

Bekijk de webinar

PCI Talks... Netwerk Security

webinar

De succesvolle Webinarserie PCI talks krijgt in 2022 een vervolg. De eerste PCI talks in 2022 vindt plaats op dinsdag 25 januari om 11:00 uur en staat in het teken van netwerk security. In één uur nemen onze IT specialisten je mee in de wereld over veiligheid en netwerken.

Bekijk de webinar

60 Minute Webinar PCI Talks... Security (Deel II)

webinar

Op dinsdag 23 november praten we tijdens ‘PCI talks… security (deel II)’ verder over IT-security. Het is het vervolg op de succesvolle ‘PCI talks… security’ die op 26 oktober plaatsvond. Na de vele aanmeldingen en reacties komt er nu een deel II.

Bekijk Webinar

60 Minute Webinar
PCI Talks... Security

webinar

Op dinsdag 26 oktober praat PCI over IT security. In één uur praten we je bij over de veiligheid van jouw IT-omgeving. Waar moet je tegenwoordig rekening mee houden als het gaat over de veiligheid van je IT-omgeving?

Bekijk webinar

Webinar: M-Files met AFAS grip op relaties en dossiers

Veel organisaties die AFAS gebruiken hebben moeite om grip te krijgen op alle informatie rondom een relatie. De oorzaak is vaak dat documenten die gerelateerd zijn aan een relatie simpelweg niet in AFAS beschikbaar zijn. Hierdoor loopt men het risico dat dossiers niet compleet zijn. Of erger, dat dossiers gevuld zijn met verkeerde informatie. In dit webinar willen wij je laten zien hoe je altijd volledig grip hebt op je dossiers.

Bekijk webinar

Webinar: Veilig werken
met documenten

ZOEKEN, VINDEN en BEHEREN van bedrijfsinformatie is een uitdaging. Zeker nu we veel thuis moeten werken. Denk aan versiebeheer of het zoeken naar documenten in meerdere systemen. Maak kennis met de kracht van informatiemanagement en leer hoe je dit probleem snel onder controle kan krijgen in de webinar: Veilig werken met documenten.

Bekijk webinar

Webinar: Digitaal ondertekenen rechtstreeks uit M-Files

Zeker in deze bijzondere periode, kan het soms lastig zijn om een document te laten ondertekenen. Mensen werken thuis en hebben geen printer of scanner. Is dit herkenbaar of is digitaal ondertekenen van documenten sowieso interessant voor je organisatie? Leer in deze webinar van 30 minuten de geïntegreerde mogelijkheden die M-Files biedt voor rechtsgeldig digitaal ondertekenen.

Bekijk webinar

Webinar: De 3 belangrijkste nieuwe functionaliteiten van M-Files Online

M-Files Online is sinds een jaar gelanceerd. Deze nieuwe versie beschikt over steeds meer slimme functionaliteiten die het werk van gebruikers en beheerders makkelijker maken. In dit webinar zullen wij de drie meest belangrijke functionaliteiten van M-files online bespreken.

Bekijk webinar

Webinar: Meer automatisering van processen met M-Files

Wil je meer toegevoegde waarde halen uit M-Files? In dit webinar besteden wij aandacht aan de Advanced Workflow module. Hiermee kun je bijvoorbeeld automatische emails laten versturen, verschillende workflows met elkaar combineren en geavanceerd versies van documenten beheren.

Bekijk webinar

Webinar: M-Files
en Microsoft 365

Wil jij alles uit je Microsoft 365 omgeving halen, samenwerken stimuleren maar óók ook nog de juiste proces en controlestappen doorlopen? Dit kan nu met de integratie van M-Files in Microsoft 365. In dit webinar vertellen M-Files én Microsoft waarom het juist nu belangrijk is om grip te houden op je (bedrijfs)informatie, hoe de integratie eruit ziet en uiteraard hoe dit in de praktijk werkt.

Bekijk webinar

Webinar: Blijf de curator voor > digitale transformatie voor accountants

De huidige Corona crisis heeft digitale transformatie in een stroomversnelling gezet. Organisaties in de hele wereld vallen over elkaar heen om hun processen en informatiebeheer te digitaliseren. Ook binnen de accountancy is dit van groot belang. Compliance, CRM, AVG, data analyse zijn belangrijke componenten binnen dit proces. Accountants die hierbij achterblijven lopen grote risico’s. Zowel de concurrenten als de wetgever liggen op de loer. Voorkom grote risico’s en laat je gratis informeren.

Bekijk webinar

Webinar: Office 365 verbinden
met M-Files

webinar

Wil je verder bouwen aan het fundament van je digitale Office 365 werkplek en samenwerken stimuleren, terwijl je ook nog de juiste proces en controle stappen doorloopt? Bekijk de mogelijkheden die M-Files en Office 365 je samen kunnen bieden.

Bekijk webinar

SPORT & CULTUUR EVENTS

Beleef een voetbalwedstrijd met PCI

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vier eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft jouw voorkeur?

Meer informatie