Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

KENNISSESSIES EN INHOUDELIJKE EVENTS BIJ PCI

De toekomst van documentmanagement

De toekomst van documentmanagement

De populariteit en het gebruik van tools voor het delen en synchroniseren van bestanden neemt toe. Hierdoor worden bedrijven zich steeds bewuster van de noodzaak veiligheid en gegevensbescherming in balans te brengen met de behoefte van werknemers. Werknemers willen een eenvoudige oplossing waarmee ze documenten kunnen delen en kunnen samenwerken met andere personen van buiten hun bedrijf. Laat je inspireren door de kennissessie: De toekomst van documentmanagement van PCI en schrijf je in.

Nu inschrijven

Digitale transformatie

PCI gaat in op de digitale transformatie binnen organisaties. Hoe wordt u zo’n organisatie waarbij men de klant centraal stelt en digitaal de norm is? De combinatie mens, machine en omgeving moet daarvoor optimaal samenwerken.

Nu Inschrijven

Het maximale uit Office 365 halen?

Ben je benieuwd naar wat het Microsoft Office 365 platform en PCI Nederland voor jouw organisatie kan betekenen? Laat je dan meenemen in een kennismaking met jouw bedrijf in de toekomst tijdens een Customer Immersion Experience (CIE). Je bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen. Maar hoe bepaal je welke technologische oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst.

Nu inschrijven

SPORT & CULTUUR EVENTS

Het Concertgebouw

concertgebouw

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in Het Concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft prachtige plaatsen voor verschillende concerten. Naast het concert geniet je ook van een fantastisch diner. Kijk verder voor de beschikbare concerten.

Meer informatie

Eredivisie 2018 - 2019

Eredivisie 2018 - 2019

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vijf eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft jouw voorkeur?

Meer informatie