Bekijk de events Van kennissessies
tot events

Belangrijke mededeling: In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19), zijn wij vanuit PCI genoodzaakt om onze evenementen tot 1 juni te annuleren. Evenementen na 1 juni gaan gewoon door. Voor meer informatie over beschikbaarheid kijk je op de pagina van het desbetreffende evenement.

PCI Events

Geen betere manier om vooruit te komen dan door kennis en ervaringen te delen. Of dat nu gaat via een inhoudelijke kennissessie of gezellig met een drankje bij een concert of een voetbal wedstrijd. Dan ontmoeten wij je graag bij één van onze events!

 

Bekijk de events

KENNISSESSIES EN INHOUDELIJKE EVENTS BIJ PCI

Ervaar jouw moderne werkplek met
Office 365 als basis

Een praktische sessie over Office 365 in een kleine groep, waarbij je zelf ervaart hoe het Office 365 platform werkt. In een dagdeel krijg je gratis inzicht in ‘de toekomst van jouw bedrijf.’ De Microsoft oplossing is gericht op ondernemers die willen werken op afstand (verschillende medewerkers op verschillende locaties), altijd eenvoudig belangrijke inzichten willen verkrijgen en productief willen samenwerken met collega’s en klanten.

Nu inschrijven

Webinar: Office 365 verbinden
met M-Files

webinar

Wil je verder bouwen aan het fundament van je digitale Office 365 werkplek en samenwerken stimuleren, terwijl je ook nog de juiste proces en controle stappen doorloopt? Bekijk de mogelijkheden die M-Files en Office 365 je samen kunnen bieden.

Bekijk de webinar

SPORT & CULTUUR EVENTS

Het Concertgebouw

concertgebouw

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in Het Concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft prachtige plaatsen voor verschillende concerten. Naast het concert geniet je ook van een fantastisch diner. Kijk verder voor de beschikbare concerten.

Meer informatie

Eredivisie 2019 - 2020

Eredivisie 2018 - 2019

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vier eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft jouw voorkeur?

Meer informatie