Neem contact op

Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heeft u een contract lopen bij pci Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij u door naar onze pci serviceportal.

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en  wij reageren zo spoedig mogelijk!

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf jezelf in via het formulier.

Het Concertgebouw

concertgebouw

Geniet samen met PCI van de fantastische concerten in het concertgebouw van Amsterdam. PCI heeft mooie kaarten voor verschillende concerten. Naast het concert geniet u ook van een fantastisch diner. Kijk verder voor de beschikbare concerten.

Meer informatie

Military Boekelo

Goyer Open 2017

Ook dit jaar is PCI aanwezig op hét event van Twente: De Military te Boekelo. Geniet samen met PCI van een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure en bovenal een unieke en enerverende belevenis. Kijk snel verder!

Meer informatie

KLM Open 2017

KLM Open 2017

PCI Nederland heeft een beperkt aantal tickets beschikbaar! Kom één of meer dagen naar The Dutch en geniet van topgolf, activiteiten voor alle leeftijden en verrassende side-events.

Meer informatie

Eredivisie 2017 - 2018

Eredivisie 2017 - 2018

Sport verbindt. Dat weten we bij PCI Nederland maar al te goed. Inmiddels zijn wij op verschillende manieren verbonden met vijf eredivisie clubs. Bij deze clubs zijn wij aanwezig als sponsor met business seats. Welke club heeft uw voorkeur?

Vul uw voorkeur in

WK Triathlon

WK Triathlon 2017

Van 14 t/m 17 september is Rotterdam het toneel van het WK triathlon. Drie dagen lang komen duizenden triatleten uit de hele wereld naar Rotterdam om zwemmend, fietsen en hardlopend alles uit de kast te halen. Heeft u interesse in het WK Triathlon? Laat het ons weten. Wellicht kan je samen met PCI naar het WK Triathlon.

Meer informatie

Goyer Open 2017

Goyer Open 2017

PCI Nederland is de trotse hoofdsponsor van het Goyer Open 2017. Een 3-daags golfevent dat op de prachtige baan van Eemnes (’t Gooi) wordt gespeeld.
Bent u er ook bij?

Meer informatie

SwimCup Amsterdam

SwimCup Amsterdam

De grootste zwemtoernooien in Nederland zijn de SwimCups. Dat zijn er 3 en medio oktober is de SwimCup in Amsterdam. Ook dit jaar is PCI weer sponsor van dit internationale zwemtoernooi. Alle zwemtoppers zijn er dit jaar weer bij en wellicht jij ook! Interesse? Laat het ons voor zaterdag 21 oktober weten.

Meer informatie

KENNISSESSIES EN INHOUDELIJKE EVENTS BIJ PCI

PCI Security Event

Tijdens het PCI Security Event op 5 oktober wordt u in één middag geïnformeerd over het belang van de bescherming van data, de gevaren van cybercrime en tijdens diverse speed seminars geven wij u handige tips over hoe dit goed in te richten. Wij hebben dé kenners die middag in huis.

Meer informatie

De invloed van de AVG op documenten

DE INVLOED VAN DE AVG OP UW DOCUMENTEN

De General Data Protection Regulation (GDPR), in Nederland vertaald in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) gaat vanaf 25 mei 2018 van kracht. Maar heeft u al nagedacht over de invloed van de AVG op het beheren van uw documenten? Waarom is een DMS systeem nuttig? Wij houden deze kennissessies op verschillende PCI locaties. Check waar en wanneer je deze wilt bezoeken.

Meer informatie