Slide

Webinar: Meer automatisering
van processen met M-Files

Bekijk webinar > ✓ Korte informatieve sessie
✓ Deelname is gratis
✓ Automatiseer processen
✓ Wij adviseren je graag
Meer automatisering met M-Files

Haal meer uit M-Files

Wil je meer toegevoegde waarde halen uit M-Files? In dit webinar besteden wij aandacht aan de Advanced Workflow module. Hiermee kun je bijvoorbeeld automatische emails laten versturen, verschillende workflows met elkaar combineren en geavanceerd versies van documenten beheren.

Voor Wie?

Voor wie is dit webinar interessant?

Gebruik je M-files en ben je benieuwd hoe M-files jou processen kan automatiseren? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Programma

Onderwerp: We praten je bij over de mogelijkheden met geavanceerdere workflows in M-Files. Waaronder automatische e-mails naar klanten, gekoppelde workflows, en werk versies en gepubliceerde versies van documenten.
Duur van webinar: ongeveer 30 minuten
Presentator: Egbert van de Bosch
Gastheer: Arthur van der Pol

Inschrijfformulier

Deelname is gratis
Schrijf je in en volg het webinar: Meer automatisering van processen met M-Files. Vragen over je inschrijving stuur je naar marketing@pcinederland.nl. Komt de tijd of datum je niet uit? Schrijf je toch in, want na afloop sturen wij je de opname.

    Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
    akkoord
    Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
    janee