Haal meer uit M-Files

Wil je meer toegevoegde waarde halen uit M-Files? In dit webinar besteden wij aandacht aan de Advanced Workflow module. Hiermee kun je bijvoorbeeld automatische emails laten versturen, verschillende workflows met elkaar combineren en geavanceerd versies van documenten beheren.

Voor Wie?

Voor wie is dit webinar interessant?

Gebruik je M-files en ben je benieuwd hoe M-files jou processen kan automatiseren? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Programma

Onderwerp: We praten je bij over de mogelijkheden met geavanceerdere workflows in M-Files. Waaronder automatische e-mails naar klanten, gekoppelde workflows, en werk versies en gepubliceerde versies van documenten.
Duur van webinar: ongeveer 30 minuten
Presentator: Egbert van de Bosch
Gastheer: Arthur van der Pol

Inschrijfformulier

Let op! Dit webinar is onlangs geweest en voor je opgenomen. Vul onderstaand formulier in en we verwijzen je direct door naar de opname.

Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van document management? Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
    akkoord
    Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
    janee