Veilig digitaal werken met documenten binnen de accountancy

De huidige Corona crisis heeft digitale transformatie in een stroomversnelling gezet. Organisaties in de hele wereld vallen over elkaar heen om hun processen en informatiebeheer te digitaliseren. Ook binnen de accountancy is dit van groot belang. Compliance, CRM, AVG, data analyse zijn belangrijke componenten binnen dit proces. Accountants die hierbij achterblijven lopen grote risico’s. Zowel de concurrenten als de wetgever liggen op de loer.

Voor Wie?

Voor wie is dit webinar interessant?

Geschikt voor accountants of accountancy die hun processen en informatiebeheer willen digitaliseren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en heb je vragen op het gebied van Compliance, CRM, AVG, data analyses? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Inschrijven

Programma

Onderwerp: In dit Webinar bespreken we wat de implicaties zijn voor deze belangrijke sector:
1. Een kijkje binnen een gemiddeld accountantskantoor
2. Pijn en – knelpunten
3. Het accountantskantoor van morgen
4. Hoe blijf je de curator voor?
Duur van webinar: ongeveer 30 minuten.
Sprekers:Arthur van der Pol (specialist digitale transformatie), Cor van Marle (Partner en directielid Facet Accountants), Jos Nijsen (Mede oprichter/eigenaar Sultan CRM), Sebastiaan Crebolder (Marketing Manager M-Files). Lees meer informatie over de sprekers
Opmerking: Kan je er niet bij aanwezig zijn? Schrijf je dan alsnog in. Je ontvangt dan namelijk de opname van de webinar.

Klik op onderstaande button en vul je gegevens in om je in te schrijven voor het webinar.

Webinar: Blijf de curator voor > digitale transformatie voor accountants