Grip op je Afas dossiers

Veel organisaties die AFAS gebruiken hebben moeite om grip te krijgen op alle informatie rondom een relatie. De oorzaak is vaak dat documenten die gerelateerd zijn aan een relatie simpelweg niet in AFAS beschikbaar zijn. Hierdoor loopt men het risico dat dossiers niet compleet zijn. Of erger, dat dossiers gevuld zijn met verkeerde informatie. In dit webinar willen wij je laten zien hoe je altijd volledig grip hebt op je dossiers.

Voor Wie?

Voor wie is dit webinar interessant?

Gebruik je Afas en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om meer grip te krijgen op je informatie en documenten omtrent je Afas dossiers? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Inschrijven

Programma

Onderwerp: We laten zien hoe je grip krijgt op je documenten door de kracht van m-files te koppelen aan Afas.
Duur van webinar: ongeveer 30 minuten.
Presentator:Egbert van de Bosch.
Opmerking: Kan je er niet bij aanwezig zijn? Schrijf je dan alsnog in. Je ontvangt dan namelijk de opname van de webinar.

Inschrijfformulier

Let op! Dit webinar is onlangs geweest en voor je opgenomen. Vul onderstaand formulier in en we verwijzen je direct door naar de opname.

Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van document management? Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
    akkoord
    Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
    janee