Slide

Webinar: Veilig werken
met documenten

Direct inschrijven > ✓ Korte informatieve sessie
✓ Deelname is gratis
✓ Wij adviseren je graag
veilig werken met documenten

Een eerste kennismaking met de kracht van Informatiemanagement

ZOEKEN, VINDEN en BEHEREN van bedrijfsinformatie is een uitdaging. Zeker nu we veel thuis moeten werken. Denk aan versiebeheer of het zoeken naar documenten in meerdere systemen. Maak kennis met de kracht van informatiemangement en leer hoe je dit probleem snel onder controle kan krijgen in de webinar: Veilig werken met documenten.

Voor Wie?

Voor wie is dit webinar interessant?

Ben je geïnteresseerd in veilig werken met documenten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan is dit webinar interessant voor jou en raden we je aan om het webinar te volgen.

Inschrijven

Programma

Onderwerp: We praten je bij over de mogelijkheden met M-Files en hoe je het ZOEKEN, VINDEN en BEHEREN van bedrijfsinformatie kan vergemakkelijken.
Duur van webinar: ongeveer 30 minuten
Presentator: Egbert van de Bosch
Opmerking: Kan je er niet bij aanwezig zijn? Schrijf je dan alsnog in. Je ontvangt dan namelijk de opname van de webinar.

Inschrijfformulier

Deelname is gratis
Schrijf je in en volg het webinar: Veilig werken met documenten, waarin je kennismaakt met de kracht van informatiemanagement. Vragen over je inschrijving stuur je naar marketing@pcinederland.nl. Komt de tijd of datum je niet uit? Schrijf je toch in, want na afloop sturen wij je de opname.

Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee