Dit is stichting DLW

Wat een gave stichting is dit! Medewerkers, leveranciers en partners van PCI stropen keer op keer de mouwen op om kinderen te helpen. De ene keer is dat een aangepaste fiets, waarvan de kosten niet wordt gedekt via de verzekering. De andere keer is het een bijdrage aan de wachtruimte van een kinderafdeling van een ziekenhuis. DLW zorgt dat er geld op tafel komt en start acties om geld op te halen voor deze goede doelen.

Door leren wijzer

Sinds 2012 steunt PCI met stichting DLW meerdere goede doelen. Bij elk goed doel helpen wij kinderen in de leeftijdscategorie tot 18 jaar. Het bedrag dat wij doneren moet bijdragen aan het welzijn en de gemoedstoestand van het kind, of een toevoeging zijn om dit te bereiken. Aanvankelijk ondersteunde de stichting leerhulpmiddelen voor kinderen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot hulp aan kinderen bij ziekte, revalidatie en zorg.

 

Contact opnemen

5M

Dit zijn de uitgangspunten van onze stichting en de handvatten om een goed doel te omarmen, op te tuigen en er vol voor te gaan.
Oftewel; de reden dat DLW haar doelen kan realiseren:


Mensen
vrijwillige inzet van PCI medewerkers

Middelen
beschikbaar stellen van faciliteiten of goederen

Massa
openstellen van netwerken

Media
in- en externe mediakanalen openstellen

Munten
het beschikbaar stellen van financiële middelen

Steun stichting DLW

Om stichting DLW te steunen zijn er twee manieren; een eenmalige donatie of sponsoring van een event, zoals de Damloop. Zodra DLW events organiseert wordt dit gecommuniceerd op deze pagina.

Afbeelding. Bekendmaking totaalbedrag Bubbles & Bites Event 2019

Contact opnemen

DLW Nieuws