Onze oplossingen

 • MijnCloudWerkplek

  MijnCloudWerkplek van pci biedt u altijd en overal toegang tot uw digitale werkplek door middel van een extern Windows bureaublad. Werk apparaat onafhankelijk achter een desktop, tablet of telefoon, zolang u de beschikking heeft over een internetverbinding en een webbrowser zoals bijvoorbeeld Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge of Firefox. Overal toegang betekend dat u kunt werken op diverse locaties welke beschikking hebben over een internetverbinding. Dit kan dus op kantoor, thuis, bij een klant of iedere andere locatie met een internetverbinding. Werk met bekende office programma's zoals u gewend bent. Zo kan u dus gemakkelijk uw documenten bewerken, delen of printen. Het werken van nu met pci, das échte een makkie!

  lees meer
 • Print oplossingen

  Bedrijven geven 1 tot 6% van hun jaaromzet uit aan print- en kopieerkosten. Een beetje besparing loopt dus al gauw flink in de cijfers. Naast het financiële aspect zijn ook de documentveiligheid, het printbeheer en de printservices belangrijke aandachtspunten. Het werken van nu is ook van invloed op professionele print en grafische producties. Met onze digitale printoplossingen kunnen grafische professionals hun klanten snelheid, flexibiliteit en kostenbeheersing bieden. Zakelijke grafische heavy users beschikken met Pci over eenvoudig bedienbare oplossingen met een output om ‘u’ tegen te zeggen. Pci adviseert, realiseert en ontzorgt ook op deze gebieden. Omdat het hoort bij het werken van nu.

  lees meer
 • Documentmanagement

  Wist u dat één werknemer 16 werkdagen per jaar verspilt met het zoeken naar documenten? Ondernemingen kijken tegenwoordig kritisch naar investeringen en zijn opzoek naar eenvoud, volledigheid en transparantie. Een innovatief documentmanagementsysteem biedt de oplossing voor het beheer, terugvinden en bewerken van documenten. Het documentmanagementsysteem ondersteunt de documentprocessen binnen een organisatie. Pci biedt documentmanagementoplossingen voor kleine organisaties tot multinationals die het beheren, vinden en volgen van informatie eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger maken. En daarmee kosten besparen en efficiency verhogen.

  lees meer
 • Visuele communicatie

  De mens is visueel ingesteld en om die reden verwerken de meesten van ons informatie op basis van wat ze zien. Pci biedt een krachtige en doeltreffende oplossing om te informeren, entertainen en te adverteren via beeldschermcommunicatie. Geniet van professionele displays met innovatieve (software) oplossingen.

  lees meer
 • Papier en kantoorartikelen

  Bij Pci gaan de voordelen van one stop shopping verder dan een gestroomlijnde inkoop en administratie. We zijn vertrouwd met uw organisatie, uw activiteiten en uw materiaalverbruik. Hierdoor kunnen we actief met u meedenken over uw voorraadbeheer. Ook dat maakt in onze opvatting deel uit van het werken van nu.

  lees meer