Alles voor jouw ideale werkomgeving

Jij doet waar je goed in bent. Brood bakken, hypotheekadvies, kleding verkopen, consultancy: het maakt niet uit waar jij in uitblinkt. Maar je kunt wel hulp gebruiken. En dat is waar wíj goed in zijn. PCI levert, adviseert en onderhoudt de beste informatie- en audiovisuele oplossingen. Van document management tot Cloud & IT-oplossingen, en van kantoorartikelen tot printers.

PCI gelooft in een ideale werkomgeving voor iedereen. Hier zorgen informatie en processen ervoor dat ondernemingen en instanties optimaal kunnen presteren. Het is een omgeving waar iedereen zich kan focussen op zijn kernactiviteit.

Onze oplossingen

Cloud- en IT oplossingen

De juiste inrichting van je IT-infrastructuur is essentieel om competitief te blijven in jouw branche. Bekijk onze Cloud- en IT oplossingen.

Bekijk Cloud- en IT oplossingen
Printoplossingen

Maak kennis met de printoplossingen van PCI. Van multifunctionele printers tot productieprinters. Van printmanagement tot mobiel printen.

Bekijk printoplossingen
Document management oplossingen

Wist je dat één werknemer 16 werkdagen per jaar verspilt met het zoeken naar documenten? Bekijk de document management oplossingen van PCI.

Bekijk document management oplossingen
Audiovisuele oplossingen

Van interactief presenteren tot digitaal samenwerken. Bekijk de audiovisuele oplossingen van PCI.

Bekijk audiovisuele oplossingen
Kantoorartikelen en projectmeubilair

Bij PCI gaan de voordelen van one stop shopping verder dan een gestroomlijnde inkoop en administratie. Van kantoorartikelen tot projectmeubilair.

Bekijk kantoor en projectmeubilair oplossingen

Blijf op de hoogte over innovatieve oplossingen, events en meer van PCI.