A3 printers: groter printen op kantoor

Voor veel bedrijven is een A3 printer een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Deze printers zijn ideaal voor het printen van bijvoorbeeld stickervellen en posters. Door dit goed in te richten kan er binnen de organisatie efficiënter gewerkt worden. Bij PCI Nederland doen wij er alles aan om jou bedrijf of afdeling hiermee te helpen.

Meer informatie

Een vast maandbedrag, één factuur en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw printoplossing.

Meer weten over A3 printers?

Wat zijn A3 printers?

Er zijn veel verschillende printformaten. Het bekendste formaat is het A4 formaat, wat een afmeting van 21 bij 29,7 centimeter heeft. In totaal zijn er 7 verschillende formaten en voor zakelijke doeleinden wordt een A3 printer vaak gebruikt. Dit formaat van 29,7 bij 42 cm wordt veel gemaakt voor het printen van bijvoorbeeld stickervellen en posters. Veel bedrijven maken dan ook dagelijks gebruik van een printer die A3 kan printen en ook voor jouw organisatie is het wellicht interessant om er een aan te schaffen of te leasen.

Vraag vrijblijvend advies

Welke A3 printer past bij jouw bedrijf?

Welke A3 printer het beste bij jouw bedrijf of afdeling past, ligt grotendeels aan de specificaties ervan. Zo heb je multifunctionele printers die naast het printen in verschillende formaten ook veel andere functies bevatten. Of ben je juist op zoek naar een printer die specifiek is ingesteld voor één taak? Onze adviseurs van PCI kijken vanuit een merkonafhankelijk oogpunt, waardoor je zeker weet dat er wordt gekeken naar wat jij echt nodig hebt.

Contact opnemen

Hoe PCI jou kan helpen met een A3 printer

Naast het adviseren en sparren over de juiste A3 printer is PCI Nederland is ook full service partij. Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart om vanuit een merkonafhankelijk oogpunt het beste advies te geven over welke A3 printer het beste bij de organisatie past. Als sparringpartner willen wij graag met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om zo bij te dragen aan jouw doelstellingen.

Vraag een offerte aan

Ook optimaal A3 printen?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.