De schakel tussen mens, organisatie en IT

De keuze voor Office 365 en andere tools is pas een succes als de medewerkers ook succesvol gebruik maken van de functionaliteiten. De overgang naar nieuwe IT tools vraagt echt om een andere manier van dagelijks werken door de mensen. Met Adoptie office 365 neemt het gebruik van de nieuwe tools toe en leren de medewerkers steeds meer nieuwe functionaliteiten kennen. Je organisatie haalt het maximale uit de nieuwe tools en technologieën.

Hulp bij thuiswerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams downloaden is één. Maar zorg ook dat je eruit haalt wat erin zit. Onze IT specialisten zitten klaar om jou te helpen met vragen over samenwerken op afstand en leggen je graag alle mogelijkheden uit. Van veilig data delen tot het opzetten van meetings.

Vul het formulier in op deze pagina en kom in contact met één van onze specialisten.

Direct hulp bij Microsoft Teams

Adoptie nieuwe IT tools

De medewerker bepaalt het succes

Wat is Adoptie office 365?

Adoptie voor office 365 neemt je medewerkers mee in een compleet verandertraject, zodat zij de nieuwe manier van werken accepteren en leren werken met de nieuwe IT tools. Iedere medewerker binnen je organisatie heeft een eigen karakter en bereidheid om z’n werkwijze te veranderen.

De specialisten inventariseren, coachen en begeleiden; alle medewerkers zullen de nieuwe manier van werken omarmen.

Jouw Adoptie office 365 coach

Wij zorgen ervoor dat de adoptie office 365 coaches klaarstaan, die met ruime praktijkervaring en organisatorische deskundigheid de medewerkers begeleiden, aansturen en motiveren. Middels Interactief coachen. Ons uitgangspunt is oprecht begaan te zijn met álle medewerkers binnen de organisatie. PCI is gecertificeerd (Prosci) voor verandermanagement en werkt volgens dat gestructureerde proces waarbij mensen worden begeleid in de verandering.

Medewerkers de nieuwe manier van werken laten omarmen. Hoe doe je dat?

Karakters met karakter

De mate waarin de medewerkers de verandering accepteren en omarmen bepaalt de mate van succes. Elke medewerker binnen de organisatie heeft een eigen karakter. Met een eigen visie, mening, opleidingsniveau en bereidheid tot veranderen. In de adoptiecurve brengen we de medewerkers en hun houding ten opzichte van de aankomende veranderingen in kaart. Iedereen heeft een eigen verhaal en wij staan open voor deze verschillende verhalen.

Compleet verandertraject

Zijn de medewerkers zich bewust van de nieuwe manier van werken? Zien zij er het nut, de noodzaak en de voordelen van in? Hoe overtuig je de medewerkers van de meerwaarde voor henzelf? Voordelen als gemakkelijker samenwerken, informatie delen en meer productiviteit. We helpen jouw organisatie met een compleet verandertraject. Door de medewerkers te informeren, hen te betrekken bij de voorbereiding, planning en uitvoering, en hen te begeleiden bij het werken met de nieuwe tools.

Kom in contact met een adoptie office 365 specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze IT adoptie specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.