Business continuity service

IT en data zijn enorm belangrijk voor jou en je organisatie. Als er iets gebeurt wil je dat de bedrijfsschade zoveel mogelijk wordt beperkt, je personeel aan het werk kan en je bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel is. Een actueel en betrouwbaar calamiteitenplan helpt je daarbij. Met de business continuity service van PCI heb je een veilige en betrouwbare IT oplossing voor je werkomgeving bij calamiteiten. Je bedrijfsgegevens worden continu bewaakt, in geval van nood kun je PCI 24 uur per dag bereiken en onze professionals zorgen dat je zo snel mogelijk weer verder kunt met ondernemen.

Noordvleugel Gemeentehuis Oss onbruikbaar

200 werkplekken onbruikbaar

Water dat langs de muren naar beneden gutste en blank staande vloeren. Dit alles door een gescheurd reservoir van een boiler. De noordvleugel van het gemeentehuis in Oss veranderde in het weekend van 1 oktober 2017 in een ravage. Zo’n 200 werkplekken waren niet meer bruikbaar.

Lees het complete verhaal

In 8 stappen naar jouw IT Calamiteitenplan

Snel een werkende IT omgeving na bedrijfsschade

Bij brand, waterschade of diefstal wil je dat je data en bedrijfsgegevens snel weer beschikbaar zijn, zodat jij en je collega’s verder kunnen met je werk. Is er goed overzicht wat er moet gebeuren bij een calamiteit? Een actueel en betrouwbaar calamiteitenplan is hierbij onmisbaar. PCI helpt je. In 8 stappen beschrijven we samen jouw plan en inventariseren alles op het gebied van IT-middelen, bedrijfsprocessen, risico’s en huisvesting.

ICT-calamiteitenplan downloaden

Een goed back-up plan is een must

Elk back-up plan is uniek

Back-up van je bedrijfsdata is noodzakelijk. In de praktijk blijkt het vaak lastig te zijn om dit goed te regelen. Je moet rekening houden met elementen als budget, kennis en prioriteit, maar wanneer er plotseling schade ontstaat door een calamiteit is het te laat. PCI heeft een back-up oplossing in een platform ondergebracht.

 

Lees verder

 

Ik wil een backup gesprek met PCI


Back-up as a service

Voor een vast maandbedrag maak je gebruik van een Back-up Platform Service. Een stevig fundament, waarin je data is veilig extern opgeslagen en uitwijk is direct geregeld:

lokale- en offsite-opslag voor je backup data
repliceren van de backup naar de offsite-opslag
bewaren van je bedrijfkritische data buitenshuis
garantie, controle en veiligheid van je back-up
optimalisatie databeschikbaarheid


Continuïteit & Uitwijk Service

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ondanks dat je de juiste voorzorgsmaatregelen hebt genomen kun je getroffen worden door brand- of waterschade. Of je ondervindt de gevolgen van een calamiteit bij de buurman. Na deze ellende wil je zo snel mogelijk verder met ondernemen. Met de Continuïteit & Uitwijk Service helpen we jou direct op gang. Onze service zorgt ervoor dat je de beschikking krijgt over een functionele IT-Infrastructuur laag, die snel kan worden uitgebouwd tot een werkende IT-omgeving, zodat je verder kan. Precies volgens de laatst vastgelegde stand van zaken, voordat de schade heeft plaats gevonden. Wij zorgen ervoor dat je binnen twee dagen weer operationeel bent.


Uitwijktest

Een uitwijktest verzekert je van een goed voorbereid plan, zodat je bij calamiteiten snel je bedrijfsvoering kunt oppakken. Jaarlijks wordt je bedrijf of organisatie onder de loep genomen en getest of alles goed geregeld is op gebied van IT, wanneer je te maken krijgt met een bepaalde calamiteit. Hierdoor is je actuele situatie jaarlijks inzichtelijk en beperk je jouw bedrijfsrisico’s.

Wij zijn er 24/7 voor jou bij calamiteiten

Snel weer online en in business

Het is onze taak om ondernemingen en instanties te helpen aan een ideale werkomgeving. En te helpen slim om te gaan met informatie en processen, zodat jij je kunt richten op je werk. Dit doen we 24 uur per dag. 7 dagen in de week. Wij beschermen je bedrijfsgegevens bij calamiteiten. PCI is altijd bereikbaar als je ons nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je snel online bent en door kunt gaan met je werk.

Contact opnemen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.

    Bron afbeeldingen: Rawpixel.com – Freepik.com