Canon a3 printer: een slimme all-in-one printer

De Canon a3 printers zijn geschikt voor ieder type onderneming, groot, middel en klein. De A3 printers van Canon zijn voorzien van talloze handige functionaliteiten. Met innovatieve scantechnologie en slimme software in de Canon A3-MFP’s ben je klaar voor de toekomst. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over printen en kan je richten op je kerntaken. Wil jij een Canon a3 printer leasen of op contractbasis gebruiken? Bij PCI Nederland doen wij er alles aan om jou bedrijf of afdeling hiermee te helpen.

Meer informatie

Een vast maandbedrag, één factuur en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw printoplossing.

Meer weten over Canon a3 printers?

Wat is er mogelijk met een Canon a3 printer?

Canon heeft een breed scala aan multifunctionele kleurenprinters van topkwaliteit. Het bekendste zakelijke Canon a3 printer serie is de imageRUNNER Advance. Compacte zakelijke alleskunners die verschillende type papier kunnen printen. Denk bijvoorbeeld aan stickervellen, posters, A4 en A3 papier. De kopieermachines kunnen worden uitgebreid met slimme software waarmee je geavanceerde workflows voor digitale documenten in kan richten en/of mobiel kan printen. Dit maakt de machines uitermate interessant voor bedrijven die naast printen, graag efficiënter en digitaal willen werken. Wil je graag een Canon a3 printer kopen of leasen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? PCI helpt je graag.

Contact opnemen

Welke Canon a3 printer past bij jouw bedrijf?

Welke Canon a3 printer het beste bij jouw bedrijf of afdeling past, ligt grotendeels aan de specificaties ervan. Zo heb je multifunctionele printers die naast het printen in verschillende formaten ook veel andere functies bevatten. Of ben je juist op zoek naar bedrijfsprinters die specifiek zijn ingesteld voor één taak? De adviseurs van PCI kijken vanuit een merkonafhankelijk oogpunt, waardoor je zeker weet dat er wordt gekeken naar wat jij echt nodig hebt.

Contact opnemen

PCI adviseert en denkt met je mee

Naast het adviseren en meedenken over de juiste a3 printer is PCI Nederland ook een full service partij. Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart, om vanuit een merkonafhankelijk oogpunt het beste advies te geven over een a3 printer die het beste bij jouw organisatie past. Wij gaan graag met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om zo bij te dragen aan jouw doelstellingen.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op over Canon a3 printers

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.