Canon bedrijfsprinters: all-in-one kleur en zwart-wit printers

De zakelijke Canon printers zijn geschikt voor ieder type onderneming, groot, middel en klein. De printers van Canon zijn voorzien van diverse handige functionaliteiten. Met innovatieve scantechnologie en slimme software in de Canon kopieerapparaten ben je klaar voor de toekomst. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over printen en kan je richten op je kerntaken. Wil jij een Canon bedrijfsprinter leasen of op contractbasis gebruiken? Bij PCI Nederland doen wij er alles aan om jou bedrijf of afdeling hiermee te helpen.

Meer informatie

Een vast maandbedrag en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw zakelijke printoplossing.

Meer weten over zakelijke Canon printers?

Uitgebreide mogelijkheden met Canon bedrijfsprinters

Canon, partner van PCI, heeft een breed scala aan bedrijfsprinters van topkwaliteit. Van compacte zakelijke alleskunners tot grootformaat printstraten die verschillende type papier kunnen printen. Denk bijvoorbeeld aan stickervellen, posters, A4 en A3 papier. De meeste Canon printers kunnen daarnaast worden uitgerust met slimme software waarmee je bijvoorbeeld geavanceerde documentprocessen inricht of veilig mobiel kan printen. Dit maakt de machines uitermate interessant voor bedrijven die naast printen, graag efficiënter en digitaal willen werken. Ben je geïnteresseerd in Canon printers voor zakelijk gebruik of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? PCI adviseert je graag.

Contact opnemen

Welk type Canon printer past bij jouw bedrijf?

Welke Canon printers het beste bij jouw bedrijf of afdeling passen, ligt grotendeels aan de specificaties ervan. Zo heb je multifunctionele printers die naast het printen in verschillende formaten ook veel andere functies bevatten. Of ben je juist op zoek naar bedrijfsprinters die specifiek zijn ingesteld voor één taak? De adviseurs van PCI kijken vanuit een merkonafhankelijk oogpunt, waardoor je zeker weet dat er wordt gekeken naar wat jij echt nodig hebt.

Contact opnemen

Onderhoud aan een Canon bedrijfsprinter

PCI voert preventief onderhoud aan printers. Dit betekent dat jouw Canon bedrijfsprinter altijd wordt onderhouden wanneer dat nodig is. Dit vermindert de kans op storingen aanzienlijk. Onze filosofie is dat een zakelijke printer moet doen waarvoor hij is ontworpen: zo efficiënt mogelijk afdrukken. Daarom is het in ons gemeenschappelijk belang dat de bedrijfsprinter zo min mogelijk storing ondervindt. Zo zorgen we voor de beste printervaring voor jouw organisatie.

PCI service en onderhoud

PCI adviseert en denkt met je mee

Naast het adviseren en meedenken over de juiste Canon printers is PCI Nederland ook een full service partij. Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart, om vanuit een merkonafhankelijk oogpunt het beste advies te geven over een bedrijfsprinter die het beste bij jouw organisatie past. Wij gaan graag met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om zo bij te dragen aan jouw doelstellingen.

Contact opnemen

Meer zakelijke Canon printoplossingen

Neem contact op met PCI over Canon printers voor zakelijk gebruik

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en een printspecialist van PCI neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.