Canon Kopieerapparaten: snel en betrouwbaar

Kopieerapparaten worden dagelijks in elk kantoor gebruikt en het is belangrijk dat deze altijd goed werkt. Dit is een belangrijk onderdeel van je ideale werkomgeving. Wij geloven in een ideale werkomgeving voor iedereen. Op een ideale werkplek zorgen informatie en processen ervoor dat bedrijven en organisaties optimaal blijven draaien.

Meer informatie

Een vast maandbedrag, één factuur en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw printoplossing.

Meer weten over Canon kopieerapparaten?

Wat zijn Canon kopieerapparaten?

Kopieerapparaten zijn vaak onmisbaar in een organisatie. Het kopiëren van documenten is belangrijk voor het verspreiden van informatie over verschillende partijen binnen en buiten de organisatie. We helpen je graag met het optimaliseren van je werkplek en kunnen dit op verschillende manieren doen. Als je op zoek bent naar een kopieerapparaat, zal je merken dat er veel verschillende opties zijn, elk met hun eigen voor- en nadelen. Zo kan je bijvoorbeeld een apart kopieerapparaat kopen of een printer, scanner en kopieerapparaat in één kopen. Als je hier naar op zoek bent, hebben we verschillende bedrijfsprinters die jou wellicht interesseren.

Contact opnemen

Welk kopieerapparaat past bij jouw organisatie?

Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Als merkonafhankelijk leverancier weten wij het beste welke kopieerapparaat het beste bij jouw situatie past. Je hebt dus verschillende merken, designs en opties. PCI geeft advies in het kiezen van het model dat het beste bij je bedrijf of afdeling past. Gebruik je veel papiersoorten of print je in grote aantallen? Wat is slimmer om te kopen: een Canon kopieerapparaat of een HP kopieerapparaat? Of een ander merk? Wij weten precies welke machines het beste bij jouw situatie passen en helpen je daar graag bij.

Contact opnemen

Merkonafhankelijk

PCI Nederland is een full-service bedrijf met oplossingen voor vrijwel elke print-, kopieer- en scantaak. Onze printspecialisten inventariseren de wensen van jouw organisatie om vanuit een merkonafhankelijk perspectief het beste advies te kunnen geven en welk kopieerapparaat het beste bij jouw organisatie past. Als sparringpartner gaan wij graag samen met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om je doelen te bereiken.

Contact opnemen

Wil je meer informatie over Canon kopieerapparaten?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en één van onze printspecialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.