Canon multifunctional voor verbeterde productiviteit op kantoor

Op kantoor wordt er elke dag gebruik gemaakt van een multifunctional. Het is daarom belangrijk dat deze altijd naar behoren werkt. De Canon multifunctional is dan ook ontworpen om de productiviteit te verhogen en je werk eenvoudiger te maken. Je kunt moeiteloos printen, scannen, kopiëren en faxen met het uitgebreide assortiment Canon multifunctionals.

Geef je medewerkers meer mogelijkheden en versnel de digitale transformatie door de workflows en productiviteit van jouw bedrijf te verbeteren met slimme technologie.

Bij PCI doen wij er alles aan om jouw bedrijf of afdeling hiermee te helpen. Als je overweegt om een Canon multifunctional te kopen, te leasen of te onderhouden, dan kan PCI veel voor jou betekenen.

Meer informatie

Een vast maandbedrag, één factuur en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw printoplossing.

Meer weten over de Canon multifunctional?

Wat is een multifunctional?

Een multifunctional wordt ook wel een All-In-One printer genoemd. De naam zegt het al, een multifunctional heeft meerdere functies in één. In plaats van een losse printer, kopieerapparaat en scanner heb je namelijk nog maar één apparaat nodig: een All-In-One printer. Dat scheelt in ruimte en bespaart in kosten. Til je productiviteit naar een hoger niveau met de Canon multifunctional.

Vraag vrijblijvend advies

Welke Canon multifunctional past bij jouw organisatie?

Welke Canon All-in-One kleurenprinter het beste bij jouw bedrijf of afdeling past, ligt grotendeels aan de specificaties ervan. Zo gaat ons assortiment van een eenvoudige Canon multifunctional voor thuiswerken of kleine kantoren tot een geavanceerde Canon netwerk multifunctional met een hoger afdrukvolume voor het MKB en enterprise. PCI biedt je graag de helpende hand bij de keuze welk model het beste bij jou bedrijf of afdeling past.

Merkonafhankelijk advies

Een Canon multifunctional is voor veel organisaties een ideale oplossing. Ben je toch op zoek naar een multifunctional van een ander merk? Geen probleem, want wij zijn merkonafhankelijk en voorzien je dus ook altijd van het best mogelijke advies over het juiste All-in-One printer voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Hoe PCI jou kan helpen met een Canon multifunctional?

Naast het adviseren en sparren over de juiste Canon All-in-One kleurenprinter is PCI Nederland is ook full service partij. Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart om daarna het beste advies te geven over welke Canon multifunctional het beste bij de organisatie past.

Offerte aanvragen

Zet de volgende stap in digitale transformatie

Ontdek ook het Canon imageRUNNER ADVANCE DX-portfolio. Met de allernieuwste technologieën die zijn ontworpen om te voldoen aan de zakelijke eisen van elke kantooromgeving. Veilig verbinding maken, digitaal transformeren, want de toekomst van zakendoen is digitaal.

Zet nu de volgende stap in uw digitale transformatie met multifunctionele Canon imageRUNNER ADVANCE DX-printers.

Als sparringpartner willen wij graag met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om zo bij te dragen aan jouw doelstellingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw multifunctional?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.