Canon plotters en grootformaat printers: groot, groter, groots

Iedere organisatie heeft andere wensen als het aan komt op het gebied van printen. Of jouw organisatie nu geld verdiend met het uitvoeren van printopdrachten of dat jouw organisatie veel grote opdrachten afdrukt. Met plotters en grootformaat printers kun je zowel de grote batches, de grafische afdrukken voor proofing, technische tekeningen en op praktisch alle materialen printen. Wij hebben deze categorie opgedeeld in plotters, productieprinters, grootformaat printers en flatbed-grootformaat printers.

Meer informatie

Benieuwd welke Canon plotter het best bij jouw bedrijf past?

Vraag om merkonafhankelijk advies

Wat zijn Canon plotters of Canon grootformaat printers?

Een plotter wordt ook wel een groot formaat printer genoemd. Deze termen worden door elkaar gebruikt maar betekenen hetzelfde. Het verschil tussen Canon plotters en Canon groot formaat printers is dat je met de laatste vanaf A2 formaat kan printen en dat je print vanaf een rol papier i.p.v. losse vellen.

Je kan plotters verdelen in twee categorieën namelijk de technische printers (CAD- en GIS-plotters) en de grafische plotters (grootformaat fotoprinters).

Contact opnemen

Technische Canon plotters (CAD-/GIS-plotters)

Plotters worden veelal gebruikt om technische/CAD tekeningen uit te printen. Ideaal voor de bouw, architectuur of andere technische branches. Eventueel zijn deze grootformaat printers ook te verkrijgen met grootformaat scanners.

Bij Canon plotters ligt de focus op het haarscherp printen van lijntekeningen, zodat alle lijnen in de tekening goed zichtbaar zijn.

 

Contact opnemen

Grafische plotters (grootformaat fotoprinters)

Grafische plotters of printers zijn populair in de reclame- en fotografiemarkt. Grootformaat grafische printers kunnen afdrukken in hoge kwaliteit tot 1,5 meter breed. Deze printers zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld 5, 8 of 12 kleuren, waarmee je advertenties of kunst op speciaal papier kunt printen. Het speciale papier is voorzien van een coating zodat de kleuren van de foto nog beter naar voren komen.

Contact opnemen

Onafhankelijk leverancier van plotters en grootformaat printers

Als merkonafhankelijk leverancier kunnen wij je advies geven op het gebied van alle printers en printermerken, waaronder ook plotters en grootformaat printers. Ben je geïnteresseerd in een Canon plotter of een Canon grootformaat fotoprinter sta je vaak voor een lastige keuze. PCI geeft advies in welke printer het beste bij jou organisatie past en helpt je bij printeronderhoud. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Contact opnemen

Wil je meer informatie over Canon plotters of grootformaat printers?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en één van onze printspecialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.