Canon scanner voor het moeiteloos scannen van documenten

Een Canon scanner op kantoor is een onmisbaar apparaat bij het digitaliseren van papieren documenten. Of je zo nu en dan een scan wilt maken, standaard wilt scannen naar Office 365 of een CRM/ERP of boekhoudpakket, of wanneer je een automatisch proces wilt inrichten voor de afhandeling van documenten, wij denken vanuit onze expertise graag met je mee.

Ons assortiment omvat o.a. de Canon flatbedscanner, desktopscanner, netwerkscanner, A4-scanner, A3-scanner; van draagbare scanners tot robuuste intelligente productiescanners met grote volumes.

Meer informatie

Moeiteloos documenten van hoge kwaliteit scannen met de Canon scanner

Meer weten over een Canon scanner?

Waarom een Canon scanner?

Steeds meer papieren archieven worden digitaal gemaakt, want zoeken naar analoge documenten leidt tot verspilling van tijd en middelen. En dat gaat ten koste van de productiviteit. Ook brengt het telkens printen van documenten en archiveren extra kosten met zich mee. Bovendien kan het moeilijk zijn papieren documenten zo te archiveren dat dit voldoet aan de AVG en andere beveiligingsvoorschriften. Digitale documenten zijn beter vindbaar en te beveiligen dan papieren documenten.

Een losse documentscanner is de ideale partner om te digitaliseren. Onze Canon scanners zijn productief en betrouwbaar. Neem de volgende stap naar het stroomlijnen van je document- en afbeeldingsbeheer met een Canon scanner. Hulp nodig om de Canon scanner te vinden die bij jouw bedrijf past?

Contact opnemen

Voordelen met de Canon scanner

 • Hogere productie, je vindt snel en eenvoudig het juiste bestand.
 • Toegang tot je bestanden, ongeacht waar je werkt.
 • Vermindering van kosten voor print en opslag
 • Een betrouwbare en veilige manier om vertrouwelijke informatie te bewaren.

Met een inventarisatie van je documentprocessen kan PCI je precies adviseren welke Canon scanner het beste bij jouw bedrijf past.

Verhoog je productiviteit met een Canon scanner.

Contact opnemen

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen met scannen en documentprocessen?

Naast het adviseren op het gebied van de ideale toepassing van documentscanners en beheermogelijkheden binnen jouw organisatie, helpt PCI Nederland je ook met onderhoud en eventuele reparatie van de Canon scanner.

Een Canon scanner is voor veel organisaties de ideale oplossing. Ben je toch op zoek naar een scanner van een ander merk? Geen probleem, wij zijn merkonafhankelijk en voorzien je dus ook altijd van het best mogelijke advies over de juiste voor jouw organisatie.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op over een Canon scanner

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  OfferteDemoAdvies
  Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
  janee

  <!—->