Citrix is een platform voor digitale workspaces, waarin medewerkers alles vinden wat ze nodig hebben om productief te zijn, met één uniforme gebruikerservaring, en waarmee de IT-afdeling de beschikking krijgt over maximale zichtbaarheid, eenvoud en security, wat nodig is om alles goed te kunnen aansturen.

Voldoe aan de behoeften van jouw mobiele medewerkers

Als jij moeite hebt met het beheer van mobiele medewerkers bent je niet de enige. Acht op de tien IT professionals zeggen dat ze het steeds moeilijker vinden om mobiele devices te beveiligen. Naarmate medewerkers op verschillende locaties gaan werken, worden de uitdagingen groter. Je wil niet kiezen tussen veilig óf mobiel.

Zorg voor de zichtbaarheid en controle die je nodig hebt en laat medewerkers werken op het device dat zij willen. Hoe langer het duurt om apps en data te openen, hoe groter de ergernis.

Citrix Workspace zorgt ervoor dat medewerkers krijgen wat ze nodig hebben, ongeacht waar ze werken of hoe vaak ze van device wisselen. De ervaring is hetzelfde, zodat medewerkers even creatief kunnen blijven, van vergaderzaal tot in de trein.

Meer informatie

Hoe kan Citrix jou verder helpen?

“Probleemloos over naar de cloud”

Organisaties die wendbaarder willen zijn en activiteiten willen vereenvoudigen, kijken al snel de cloud, logisch. Maar niet alles zaligmakend in de cloud, zeker als het gaat om het complexe beheer van cloudresources, naast een bestaande legacy infrastructuur. Het is geen verrassing dat 82% van de organisaties aangeeft dat complexiteit een vlotte overstap naar de cloud bemoeilijkt. De reis naar de cloud is voor elke organisatie verschillend. Je wilt zelf flexibel de juiste cloud of hybride infrastructuur kunnen kiezen voor jouw organisatie.

Met Citrix Workspace breng je jouw workload onder waar jij wil, PCI helpt je daarbij. Dat kan volledig in de cloud zijn, maar even goed in een hybride omgeving of op locatie. Wat je ook kiest, met Citrix Workspace beheer je alles vanuit een zelfde console, of je laat dit beheer over aan PCI.

Contact opnemen

Citrix Workspace maakt je niet afhankelijk van één cloud provider

Citrix laat jou niet afhankelijk zijn van slechts een enkele cloud provider.Je bent dus altijd flexibel met Citrix. Dit maak het mogelijk om te werken in meerdere cloud oplossingen. Gelukkig biedt Citrix ook nog de mogelijkheid om on-premise te blijven werken. Of je nu in de cloud, on-premise of in een hybride omgeving wil werken, met Citrix Workspace van PCI zit je altijd goed.

Voordelen van Citrix Workspace

Benieuwd wat PCI voor jouw organisatie kan betekenen?

Heb je een vraag aan ons over Citrix Workspace? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.