Slide

Cloud Readiness
Assessment

✓ Weten hoe de cloud jou verder kan helpen
✓ Een duidelijk beeld van jouw huidige IT
✓ Uitvoerbaar advies met stappenplan
Contact opnemen Offerte aanvragen

Cloud readiness assessment

Veel bedrijven hebben een cloudmigratie strategie. Is jouw organisatie klaar voor het werken in de cloud? Met het cloud readiness assessment van PCI bekijken we samen wat jouw doelen zijn, hoe je werkt en hoe je IT inzet om deze doelen te behalen. Dit resulteert in een concreet en uitvoerbaar IT advies. Zodat jij verder kan met ondernemen, maar dan online. Altijd en overal.

Wat is jouw bedrijfsdoel?

Door te praten over jouw doelen als organisatie, is het makkelijker om overzicht te krijgen in de mogelijkheden hoe IT kan ondersteunen in het behalen van deze doelen. Dit is vaak een combinatie van mensen, processen en technologie.

Vraag vrijblijvend advies

Waar sta je op dit moment?

Als eerste stap heb je een goed overzicht nodig van de IT-infrastructuur waarover jouw organisatie op dit moment beschikt, inclusief het gebruik van de software en bijvoorbeeld potentieel schadelijke schaduw IT. Dit overzicht geeft je een beter inzicht in de risico’s op het vlak van techniek, beveiliging en compliance.

Offerte aanvragen

Wat bespreken we?

Om het maximale uit je organisatie te halen bekijken we de actuele IT infrastructuur en hoe je omgaat met:

  • Identiteit
  • Applicaties
  • Digitale bedreigingen
  • De manier waarop mensen werken
Vraag vrijblijvend advies

Wat houd het advies in?

Het assessment geeft naast inzicht in doelen, ook een duidelijk beeld van de actuele technische IT inrichting. Met dit inzicht is het mogelijk om te komen tot een degelijk IT advies, dat zo concreet is dat het ook uitvoerbaar is. Denk hierbij aan het gebruik van (hybride)clouddiensten, maar dit kan evengoed het inrichten van IT op locatie zijn.

Contact opnemen

Wil je weten waar jij je op dit moment bevindt in jouw cloudtraject?

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met een cloud readiness assessment?

Vraag vrijblijvend om advies, een demo of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

OfferteAdvies
Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee