De Cloud Server

De PCI Cloud Server is gebaseerd op virtuele systemen. De focus is geen aandacht te leggen op de hardware, maar op de oplossing welke je als organisatie nodig hebt. Een solide oplossing die schaalbaar en flexibel is in gebruik en voorziet in redundantie en hoge beschikbaarheid. Hierdoor beschik je over IT zoals de huidige medewerker die verlangt. Enterprise IT, beschikbaar voor het MKB.

Neem contact op

Redundantie op elk niveau

Ons netwerk is verdeeld over twee datacenters die met elkaar verbonden zijn en daarbij meerdere verbindingen met de buitenwereld hebben. Binnen het datacenter wordt een Cloud server op één van de High Availability clusters die wij voor onze cloud hosting gebruiken, gehost.

Private Cloud

Jouw private Cloud Server betreft altijd een volledige maatwerkoplossing, waarin de techniek volledig wordt afgestemd op jou wensen en eisen. Samen bepalen we de ideale mix tussen CPU’s, geheugen, diskruimte en operating system.

Vragen je applicaties meer van de systemen? Dan kunnen wij dat vaak online aanpassen.

Kwaliteit

PCI is bij de oprichting van start gegaan als een ICT system integrator en managed service partner. Het samenbrengen van onze schat aan kennis van hardware, software en installaties spreken enorm voor PCI als het gaat om mee kunnen denken en het opleveren van werkende applicaties en oplossingen. Onze inspanning voor de PCI Cloud Server is hetzelfde als voorheen met een oplossing bij jou op locatie. De focus ligt op het leveren van betrouwbare en hoogwaardige oplossingen. Wij putten uit jarenlange ervaring als ICT-partner (sinds 1999) en dagelijks werken wij aan klantgerichte oplossingen, veelal uit de cloud.

Om dit niveau van controle over de gehele keten van afhankelijkheden te waarborgen, investeren wij in het onderhouden en ontwikkelen van een sterke relatie met de verschillende leveranciers. PCI beschikt over diepgaande kennis van hun oplossingen en kennen hen persoonlijk. Voortbouwend op dit sterke fundament, helpen wij klanten om toekomstige business modellen te ontwikkelen door slimmer gebruik van- en integratie met bestaande toepassingen.

Om de Cloud Server kwaliteit te borgen en transparantie te bieden in oplostijden, borgen wij deze in een helder service level agreement.

Waarom een Cloud Server?

 • Door jouzelf samen te stellen. We helpen je daar graag bij.
 • Zelf te beheren of optioneel door het PCI Cloud Specialisten team
 • High-availability standaard inbegrepen
 • Hardware en software gehost in Nederland:
 • Duidelijke afspraken, opgenomen in een SLA & DAP
 • Up-to-date en state-of-the-art infrastructuur

Extra's

 • Backup en restore diensten
 • Beheer diensten
 • Jouw persoonlijke software opslag
 • Het huren van licenties tegen een prijs per maand
 • Firewall
 • In- en uitgaande Spamfiltering
 • Uitwijkdienstverlening

Kom in contact met een cloud- en IT specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  OfferteAdvies
  Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
  janee