Start de dag op jouw manier! Met de cloud werkplek OP MAAT

De nieuwe generatie medewerkers wil technologie die steeds krachtiger en intuïtiever werkt en die anticipeert op wat zij daadwerkelijk nodig hebben. De verwachtingen qua werk, devices, apps en security veranderen. De Cloud werkplek OP MAAT digitale werkplek van PCI is een flexibel en veilig platform waar je kunt samenwerken en innoveren, ongeacht locatie, applicatie, device en cloud omgeving. Voor organisaties betekent het een verhoging van de effectiviteit en efficiency.

Geavanceerde beveiligingstechnieken zorgen ervoor dat je veilig kunt blijven werken. Bij calamiteiten staat de PCI servicedesk voor je klaar. Je kunt onbeperkt opschalen in gebruikers en je krijgt de beschikking over de juiste middelen aangereikt met het oog op de AVG.

vanaf € 49 per maand

Wat betekent de Cloud werkplek OP MAAT voor jou?

 • Binnen de Cloud werkplek OP MAAT is informatie snel gevonden en gedeeld. Medewerkers werken efficiënter en effectiever.
 • De Cloud werkplek OP MAAT is een universeel portaal dat applicatieonafhankelijk ingericht kan worden.
 • Ondersteuning van een uniforme werkwijze voor iedereen, maar dan wel met de content die voor ieder persoonlijk is.
 • De Cloud werkplek OP MAAT faciliteert samenwerken in teams via apps als Microsoft Teams.
 • Laagdrempelige maar directe presentatie van actuele (sociale) informatie vergroot het gevoel van betrokkenheid. De afstand tussen management en werknemers en tussen werknemers onderling verkleint.

 
 

 • De ontstane tijdwinst geeft ruimte voor innovatie wat medewerkers de gelegenheid biedt om weer te vernieuwen. Samen beter worden en samen werken aan een sterke organisatie, omdat het leuk is.
 • Medewerkers krijgen alleen relevante informatie gepresenteerd. Er is daardoor minder ‘ruis’. Zo haalt de Cloud werkplek OP MAAT de complexiteit uit de organisatie.
 • Single sign-on: één keer inloggen is in principe genoeg. Extra beveiliging is altijd mogelijk.
 • Zeer gebruiksvriendelijk op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau.
 • AVG-ready/GDPR-ready.
Offerte aanvragen

OP MAAT: Office365 aangevuld met voor jouw organisatie relevante apps

acces icon onenote icon outlook icon Powerpoint icon publisher icon word icon excel icon sharepoint teamsicon contact icon cloud icon telefoon icon

Alles weten over jouw ideale
Cloud Werkplek?

Kom in contact met een cloud- en IT specialist

Wil je graag een vraag stellen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
  PCI mag contact met mij opnemen.