Chat with us, powered by LiveChat

Welke Cloud Werkplek past bij jou?

Het maakt niet uit waar je werkt. Op zolder, op kantoor, onderweg of misschien wel op kantoor én onderweg. Wij zorgen dat jij de ideale werkomgeving hebt. In de Cloud.

De PCI Cloud Werkplek is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Jouw IT (werkplek) nemen wij uit handen, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Wij zorgen voor jouw eigen digitale werkomgeving, in jouw huisstijl met applicaties die jij nodig hebt om te kunnen presteren. Zorgeloos werken, beter samenwerken en efficiënter werken staan hierin centraal.
 

Bekijk de pakketten

Wist je dat

Lees de 9 mythen over de Cloud

Zorgeloos werken

Jij moet altijd door kunnen gaan met je werk. Veilig en zorgeloos. PCI zorgt voor jouw Cloud Werkplek met de beste beveiliging tegen spam- en virusaanvallen. Met Data Loss Prevention en e-mail-encryptie ben je tevens beschermd tegen diefstal van data en documenten. Daarnaast is je e-mail archivering verzorgd buiten de Microsoft Cloud, met het oog op compliancy.

Ben je nieuwsgierig en wil jij weten hoe de kwaliteit is van jouw e-mail beveiliging?

Doe de gratis scan

Beter samenwerken

Een presentatie voorbereiden met z’n tweeën op kantoor? Of is er een belangrijke meeting met 20 collega’s op 4 vestigingen en moeten actuele documenten beschikbaar zijn? Elke vorm van samenwerken is anders. De Cloud Werkplek is flexibel, veilig en helemaal op jouw manier. Met één klik kun je op kantoor of onderweg vanaf elk apparaat deelnemen aan een vergadering. In Microsoft Teams maak je samen met je collega’s presentaties en deel je eenvoudig documenten. Gebruik de handige whiteboards, apps en ingebouwde chatberichten voor de beste prestaties.

Kom ervaren hoe je beter kunt samenwerken

Efficiënter werken

Werk jij met Office 365 maar gebruik je alleen Word, Excel, Outlook en PowerPoint? Dat kan efficiënter. De Cloud Werkplek van PCI is gebaseerd op Microsoft technologie. Efficiënter werken start met het loslaten van Outlook als startpunt van de werkdag en stelt Microsoft Teams centraal. Daarmee krijg je als gebruiker een werkplek die naast de gewenste Office applicaties zorgt voor efficiency-slag.

Kies de werkomgeving die bij jou past en PCI helpt je het uiterste te halen uit jouw Cloud Werkplek.

Ik wil een Cloud Werkplek

Van data veiligheid
tot overal werken

Wie zijn de 7 hackers?

Kom in contact met een cloud- en IT specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.