Cloud Werkplek voor het MKB: veilig en overal werken

Stel je voor dat je overal kan gaan zitten en direct aan de slag kan, dat biedt de Cloud Werkplek voor het MKB. Of je nu werkt met je laptop, pc of mobiel. Op kantoor, onderweg of misschien wel op kantoor én onderweg. Waar je ook bent, je hebt al je bestanden altijd veilig en overal bij de hand. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. Zo kan je overal eenvoudig en zorgeloos aan het werk in jouw ideale werkomgeving.

Contact opnemen

Wat is de Cloud Werkplek?

Door de verschillende pakketten maakt het niet uit waar of met hoeveel collega’s je samenwerkt. De Cloud Werkplek bestaat uit verschillende productiviteitsapps en diensten zoals Outlook, Word, Skype for Business, OneDrive opslag, SharePoint en Teams. Dit samen met de PCI Helpdesk, automatische back-ups, e-mail archief en beveiliging, apparaat beheer op afstand en hulp bij calamiteiten. Hierdoor bevorderd de productiviteit en samenwerking binnen het bedrijf. Zo zorgen wij dat jij de ideale werkomgeving hebt. Jou online werkplek in de Cloud.

Meer informatie

Welke Cloud Werkplek past bij jou?

De PCI Cloud Werkplek is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Jouw IT (online werkplek) nemen wij uit handen, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Wij zorgen voor jouw eigen digitale werkomgeving, in jouw huisstijl met applicaties die jij nodig hebt om te kunnen presteren. Veilig en zorgeloos werken, beter samenwerken en efficiënter werken staan hierin centraal.

Wist je dat

Lees de 9 mythen over de Cloud

Veilig en zorgeloos online werken

Jij moet altijd door kunnen gaan met je werk. Veilig en zorgeloos. PCI zorgt voor jouw Cloud Werkplek met de beste beveiliging tegen spam- en virusaanvallen. Met Data Loss Prevention en e-mail-encryptie ben je tevens beschermd tegen diefstal van data en documenten. Daarnaast is je e-mail archivering verzorgd buiten de Microsoft Cloud, met het oog op compliancy.

Ben je nieuwsgierig en wil jij weten hoe de kwaliteit is van jouw e-mail beveiliging?

Doe de gratis scan

Samen werken in de Cloud

Een presentatie voorbereiden met z’n tweeën op kantoor? Of is er een belangrijke meeting met 20 collega’s op 4 vestigingen en moeten actuele documenten beschikbaar zijn? Elke vorm van samenwerken is anders. De Cloud Werkplek is flexibel, veilig en helemaal op jouw manier. Met één klik kun je op kantoor of onderweg vanaf elk apparaat deelnemen aan een vergadering. In Microsoft Teams maak je samen met je collega’s presentaties en deel je eenvoudig documenten.

Kom ervaren hoe je beter kunt samenwerken

Van data veiligheid
tot overal werken

Wie zijn de 7 hackers?

Kom in contact met een cloud- en IT specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.