Hybride vergaderruimtes

We werken momenteel voor een groot deel thuis, soms op kantoor of bij klanten aan tafel. En dat is anders dan we gewend zijn, maar het werkt. Waar je voorheen op kantoor in vergaderruimtes creatieve en slagvaardige sessies had, is de “Teams-meeting” nu meer regel dan uitzondering. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de medewerkers slechte samenwerking wijdt aan het gebrek van persoonlijk contact met collega’s. Nog eens 42% geeft aan dat het de creativiteit niet stimuleert.

De vergaderruimte van nu heeft behoefte aan een nieuwe inrichting. Een ruimte die is klaargestoomd voor goede samenwerking op kantoor, thuis en overal. Het is een herinrichting van de bestaande ruimte om hybride vergaderruimtes te creëren, die zorgen voor de het hoogste niveau van betrokkenheid, creativiteit en productiviteit.

Conference Room Try & Buy pakket

Met het Conference Room Try & Buy pakket zorg je ervoor dat jouw medewerkers allemaal goed kunnen samenwerken vanuit een vergaderruimte op kantoor met collega’s en klanten op andere locaties. Draadloos vergaderen vanaf je eigen laptop gaat in een handomdraai. Wil iemand anders de meeting overnemen en een presentatie overnemen? Met één klik is dit gebeurd. De oplossing zorgt voor meer betrokkenheid en ruimte voor creativiteit voor alle medewerkers in de meeting.

 

Om te ervaren hoe deze oplossing jouw organisatie kan helpen heeft PCI het Conference Room Try & Buy pakket samengesteld. Je ontvangt een speaker, camera, en microfoon verwekt in één soundbar voor helder beeld en geluid, direct te koppelen aan een scherm in de vergaderruimte en twee barco-ontvangers om te koppelen aan je laptop. De bijgeleverde handleiding helpt je in eenvoudige stappen bij de installatie. Zo kun je voor relatief lage kosten een hoogwaardige oplossing testen voor de vergaderruimte van de toekomst.

Ontdek welke vergaderruimte bij jouw organisatie past

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

All to keep you going.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.