Slide

Device as a Service

Vraag vrijblijvend advies > ✓ Beheren en optimaliseren van kosten
✓ Complete ontzorging
✓ Veilige werkplek
✓ Verminder van werkdruk op IT-afdeling

DaaS helpt je kosten te verlagen en ICT te ontlasten

Kies met DaaS voor de meest complete ontzorging rondom je laptop of PC. Voor een vaste prijs per maand kunnen je medewerkers excelleren en ontlast je jouw IT-afdeling. We leveren je laptop of PC gebruiksklaar en beheren alle devices van jouw organisatie.

Raakt er een device toch defect? Dan bel je met PCI en we komen de volgende werkdag op locatie voor reparatie of voor het afleveren van een tijdelijk device. Alles zodat jij weer verder kunt.

Laptop of PC tegen een prijs per maand

DaaS, oftewel Device as a Service, is een revolutionaire manier van het afnemen van laptops en PC’s (het device). Je betaalt alleen voor het gebruik van de laptop of PC, niet voor het bezit. Aan het einde van de contractlooptijd nemen wij deze weer terug.

De DaaS werkplekken worden geleverd, geconfigureerd en beheerd door ons, waarbij we je voorzien van onze analyse en asset rapportage. Daarmee werkt DaaS in jouw voordeel en maakt ze tijd vrij voor jouw IT afdeling, om zich te concentreren op het optimaliseren van de IT processen.

Vraag vrijblijvend advies

Up to date Security

Organisaties zien zich steeds vaker geconfronteerd met toenemende bedreigingen voor hun IT-infrastructuur en het verlies van gevoelige gegevens. PCI voert daarom altijd de meest recente software updates en patches door en zorgt ervoor dat de data op jouw device versleuteld wordt opgeslagen.

PCI Device as a Service combineert de laatste HP en Microsoft Windows10 technologie, met de helpdesk-ondersteuning en het proactieve beheer van PCI. PCI zorgt daarmee al in de basis voor een optimale en veilige inrichting.

Contact opnemen

Van installatie tot support

Kwaliteit, betrouwbaarheid en uniformiteit

Voor de hoogste betrouwbaarheid kiezen wij exclusief voor kwaliteits-producten als basis voor onze DaaS dienst. De speciaal samengestelde modellijn van HP Elite laptops, mini pc en een Z-workstations, zijn door ons intensief getest op betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn ze voor langere tijd goed leverbaar zodat wij uniformiteit kunnen garanderen.

Vraag vrijblijvend advies

Dit zijn de voordelen:

Tevreden en productieve medewerkers, met de nieuwste hardware die past bij de functie.
Voorspelbare kosten: met een vaste prijs per device per maand zijn je IT-kosten helder, inzichtelijk en voorspelbaar
Geen hoge investeringen vooraf: je kapitaal blijft vrij voor overige investeringen.
Verminderen van werkdruk op je IT-afdeling: meer tijd voor strategische werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat DaaS voor jouw organisatie kan betekenen?

Heb je een vraag aan ons over Device as a Service van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

OfferteAdviesDemo ideale Cloud Werkplek
Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee