Digitale transformatie

Ultieme eenvoud voor jouw IT-omgevingen

Om de digitale transformatie vorm te geven, maak je gebruik van Big Data en analyses om interne workflows, producten en diensten te verbeteren. Op die manier creëer je het vermogen om te concurreren en nieuwe markten aan te boren. Je implementeert recente benaderingen zoals DevOps, maakt gebruik van nieuwe technologieën zoals containers, kubernetes en IoT en implementeert door AI aangestuurde workloads. Deze evolutie vereist flexibiliteit en het vermogen om snel te reageren op veranderingen in de vraag en nieuwe geïdentificeerde marktkansen.

Jouw IT-infrastructuur is dan ook een cruciale schakel geworden in de race naar digitale transformatie.
Maar de behoefte aan meer flexibiliteit vertaalt zich naar zeer specifieke eisen voor je IT-infrastructuur.
Provisioning, prestaties, beschikbaarheid, schaalbaarheid, configureerbaarheid en functionaliteit hebben allemaal invloed. Bovendien heb je nieuwe storage-architecturen en -technologieën nodig om aan deze eisen te voldoen.
Met HCI 2.0 voorzie je in deze behoeften en verminder je de complexiteit van jouw IT-infrastructuur.

HCI 2.0 from HPE

Bevorder jouw innovatie

Met HCI 2.0 bouw je met betere prestaties, veerkracht en efficiëntie door op de eenvoud van een hyperconverged infrastructuur. Met de flexibiliteit om computing en storage onafhankelijk te schalen is er een totaal nieuwe invulling gegeven aan wat HCI kan zijn.

Download Whitepaper

Ga voluit voor de kracht van HCI 2.0

Ga voor uitgebreide hyperconvergentie

Zet de digitale transformatie voort met flexibele IT. Neem contact op met onze experts en ontdek wat HCI 2.0 voor jouw organisatie kan doen.

Neem contact op