Wat is document management?

Document management zorgt er voor dat je grip krijgt op de documentstromen binnen jouw organisatie. Door middel van het toevoegen van verplichte velden kan je documenten gemakkelijker terugvinden. Bovendien krijg je een beter inzicht in de lifecycle van een document.

Concreet houdt dit in dat je vanaf het creëren van het document precies kan inzien welke aanpassingen plaats hebben gevonden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wijzigingen in het document te bekijken en zelfs om deze terug te draaien. Mocht je het document per ongeluk verwijderd hebben, dan is het ook mogelijk om dit terug te draaien.

Stel een vraag

Zoeken, vinden en beheren van documenten is nog vaak een uitdaging

Document management voor iedere organisatie

Wist je dat één werknemer 16 werkdagen per jaar verspilt met het zoeken naar documenten? Ondernemingen kijken tegenwoordig kritisch naar investeringen en zijn opzoek naar eenvoud, volledigheid en transparantie. Een innovatief documentmanagementsysteem biedt de oplossing voor het beheer, terugvinden en bewerken van documenten.

Het documentmanagementsysteem ondersteunt de documentprocessen binnen een organisatie. PCI biedt documentmanagementoplossingen voor kleine organisaties tot multinationals die het beheren, vinden en volgen van informatie eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger maken. En daarmee kosten besparen en efficiency verhogen.

Neem contact op

Veel bedrijven maken nog gebruik van papieren processen.

Wat zijn de voordelen van goed document management?

Door goed beheer van documenten kunnen jij en je collega’s efficiënter werken. Documenten worden makkelijker vindbaar en ook de processen worden gestroomlijnd. Zo is het vragen van goedkeuring versimpeld en kan je eenvoudig je documenten gemakkelijker verspreiden.

Bovendien is veiligheid een belangrijk aspect van document beheer. Zo zijn je bestanden altijd goed beveiligd en zijn de stromen van documenten versleuteld. Je bepaalt bovendien zelf wie jou documenten wel en niet in mag zien. Op deze manier zorg je voor een veilige documentomgeving.

Meer informatie

Verschillende DMS systemen
PCI adviseert

Bij PCI Nederland kan je terecht voor verschillende document management systemen (DMS). M-Files en Sharepoint zijn twee voorbeelden van populaire systemen die we graag voor je inzetten. Dit kan los van elkaar, maar beide systemen kunnen elkaar ook versterken. Omdat we merkonafhankelijk zijn, kunnen we je altijd de beste oplossing voor jouw organisatie specifiek bieden.

Vanuit onze systemen zijn talloze koppelingen mogelijk. Zo koppel je eenvoudig Dropbox, OneDrive, Office 365 of zelfs Windows Verkenner aan een van onze document management systemen. Op deze manier kan je ook eenvoudig je bestaande bestanden meenemen in je nieuwe DMS, zelfs als alles nu op verschillende plaatsen staat.

Advies aanvragen

Document management inzetten voor jouw organisatie

Ga je ook voor een efficiënter en veiliger document beheer? Onze document management specialisten denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor jouw organisatie. Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Tevreden klanten die al gebruik maken van onze documentmanagement oplossingen:

M-Files en Office 365 samen sterker

Benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van document management?

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.