Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Revolution Slider Error: Slider with alias grafische-vakbeurs-2017 not found.
Maybe you mean: 'home' or 'pci-premium-papier' or 'pci-signage-standard-templates' or 'Pci-signage-social-media' or 'merken' or 'sponsoring'

PCI een groot succes op de Grafische Vakbeurs 2017

Het zit er weer op! De grafische vakbeurs 2017 was voor PCI Nederland een groot succes! Wij zijn erg blij dat wij u en vele andere enthousiaste bezoekers hebben mogen ontvangen op onze paarse stand (F.111). Wij hopen dat u veel inspiratie heeft opgedaan en zijn ervan overtuigd, met onze merkonafhankelijke visie, u altijd een passend advies te kunnen geven.

Benieuwd wat PCI nog meer te bieden heeft? Bezoek dan snel onze website of bel ons op…

Het werken van nu is paars!

Stel een vraag

Merkonafhankelijk

Door onze merkonafhankelijke aanpak kunnen wij u optimaal adviseren en is er altijd een oplossing die bij u past. Onze experts staan gezamenlijk met onze grafische partners Canon, Ricoh, en Xerox voor u klaar. Wilt u graag meer informatie over de machines waarmee wij op de stand stonden? Klik dan hieronder op één van de onderstaande buttons.

Bekijk de Canon imagePRESS c650

Bekijk de Ricoh pro c5220s

Bekijk de Xerox versant 2100

Flexibele Financieringsvormen

Doordat wij zelf onze contracten financieren kunnen wij verder met u meedenken en zit er niet een externe partij tussen. Onze financieel adviseurs staan voor u klaar. Zij denken graag met u mee en zullen u voorzien van advies en een financiering die bij u past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Raadpleeg dan één van onze financieel adviseurs via onderstaande button.

Financieel adviseur raadplegen