Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Maak kennis met de printertechnologie van de toekomst waarmee jullie organisatie radicaal anders gaan kopiëren.

Of je nu een klein of middelgroot bedrijf of een grote onderneming heeft, PCI biedt een schaalbaar, flexibel, consistent HP portfolio met hardware, software en diensten. Met de nieuwe serie A3-MFP’s en een reeks services die aansluiten bij jullie wensen hebben jullie geen zorgen meer over printen en kunnen jullie je op de kerntaken richten. Ontdek hoe je de nieuwste A3-MFP’s en -printers van HP kunt kopen, leasen of op contractbasis kunt gebruiken.

Informatie aanvragen

Het HP MFP- en printerportfolio.

HEB JE INTERESSE IN HP PAGEWIDE?

Wil je graag meer weten over HP PageWide printers?
Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan.

(1). Claim over ‘veiligste printers’ geldt voor HP Enterprise-klasse apparaten die geïntroduceerd zijn vanaf 2015 en is gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2016 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken van integriteitscontrole tot zelfherstellend BIOS. Om beveiligingskenmerken te activeren kan een FutureSmart servicepackupdate nodig zijn. Een lijst van compatibele producten is beschikbaar op: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetDocument.aspx?docname=4AA6-1178ENW. Kijk voor meer informatie op: www.hp.com/go/printersecurityclaims

(2). HP verwijst naar de hoogste printsnelheden in zijn klasse op het moment dat het product leverbaar was, gebaseerd op door de fabrikant gepubliceerde specificaties van de snelst beschikbare kleurenmodus voor alle zakelijke A3-kleurenprinters tussen €900-€2300 en kleuren-MFP’s tussen €2000-€4500 uit augustus 2016, uitgezonderd andere HP PageWide-producten en producten met een marktaandeel van 1% of minder volgens gegevens van IDC uit het 2e kwartaal van 2016. Snelheden van HP PageWide in algemene kantoormodus en uitgezonderd de eerste pagina. Meer informatie op hp.com/go/printerspeeds.