Maak kennis met de printertechnologie van de toekomst

Of je nu een klein of middelgroot bedrijf of een grote onderneming hebt, PCI biedt een schaalbaar, flexibel, consistent HP portfolio met hardware, software en diensten. Met de nieuwe serie A3-MFP’s en een reeks services die aansluit bij jouw wensen, heb je geen zorgen meer over printen en kun jij je richten op jouw business. Ontdek hoe je de nieuwste A3-MFP’s en -printers van HP kunt kopen, leasen of op contractbasis kunt gebruiken.

Informatie aanvragen

Het HP MFP- en printerportfolio.

HEB JE INTERESSE IN HP PAGEWIDE?

Wil je graag meer weten over HP PageWide printers? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.

    (1). Claim over ‘veiligste printers’ geldt voor HP Enterprise-klasse apparaten die geïntroduceerd zijn vanaf 2015 en is gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2016 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken van integriteitscontrole tot zelfherstellend BIOS. Om beveiligingskenmerken te activeren kan een FutureSmart servicepackupdate nodig zijn. Een lijst van compatibele producten is beschikbaar op: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetDocument.aspx?docname=4AA6-1178ENW. Kijk voor meer informatie op: www.hp.com/go/printersecurityclaims

    (2). HP verwijst naar de hoogste printsnelheden in zijn klasse op het moment dat het product leverbaar was, gebaseerd op door de fabrikant gepubliceerde specificaties van de snelst beschikbare kleurenmodus voor alle zakelijke A3-kleurenprinters tussen €900-€2300 en kleuren-MFP’s tussen €2000-€4500 uit augustus 2016, uitgezonderd andere HP PageWide-producten en producten met een marktaandeel van 1% of minder volgens gegevens van IDC uit het 2e kwartaal van 2016. Snelheden van HP PageWide in algemene kantoormodus en uitgezonderd de eerste pagina. Meer informatie op hp.com/go/printerspeeds.