Waarom niet gebruiken wat Autodesk gebruikt?

Autodesk-gebruiker weet u natuurlijk als geen ander hoe goed deze software werkt. Maar wist u ook dat HP Z en Autodesk optimaal samenwerken? Met HP Z loopt u altijd voorop met professionele desktops en profiteert u van innovatie, hoge prestaties, uitbreidbaarheid en een extreme betrouwbaarheid. Daarbij is Z gecertificeerd voor een breed scala aan Autodesk- softwaretoepassingen. Kies ook voor een van onze bundelaanbiedingen van HP Z en Autodesk. Zo kunt u elke projectuitdaging aan; nu en in de toekomst.

Architecten

Het perfecte gereedschap voor iedere architect die binnen en buiten het kantoor werkt. Profiteer van de prestaties die u nodig hebt voor BIM’s en de mogelijkheid om blauwdrukken op de bouwplaats eenvoudig te bewerken en markeren.

Autodesk

Bekijk de bundels

Productdevelopers

Uw end-to-endoplossing voor ontwerpworkflows: schets, conceptualiseer, modelleer en toon 3D-ontwerpen op één apparaat. Profiteer van waanzinnige, professionele prestaties zodat u naadloos aan de slag kunt met grote, complexe 3D-modellen. Maak vervolgens moeiteloos de overstap naar de fabrieksvloer om realtime bewerkingen aan te brengen.

Autodesk inventor

Bekijk de bundels

Workstation ISV certificering

ISV

De strakke en veeleisende deadlines van tegenwoordig zorgen ervoor dat we vooral gefocust zijn op efficiency en productiviteit. Het is niet meer voldoende om te weten dat uw softwareapplicatie gewoonweg werkt op uw workstation. U heeft een hardware-oplossing nodig die getest, bewezen en gecertificeerd is door Independent Software Vendors (ISV’s) zodat uw belangrijkste applicaties keer op keer de beste prestaties leveren.

Bundelaanbiedingen

Wil je meer HP Workstations bekijken?

Download de brochure

Dit zijn de voordelen:

✔ Professionele desktops en laptops ✔ Deze hardware biedt hoge prestaties
✔ Uitbreidbaar ✔ Betrouwbaar
✔ Gecertificeerd voor een breed scala aan Autodesk- softwaretoepassingen ✔ Voor iedere architect of BIM die binnen en buiten het kantoor werkt

 

Contact opnemen

Interesse in een HP Workstation? Download de brochure

Wil jij aan de slag met een HP workstation vanuit huis of kantoor? Wij helpen je graag en adviseren of helpen je waar nodig. Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

All to keep you going.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.