Slide

Hygiepole

Offerte aanvragen > Meer informatie > ✓ Hygiënisch en milieubewust
✓ Inkomsten door advertenties
✓ 100% duurzame oplossing

Hygiëne is altijd belangrijk geweest. Nu, in deze tijd waarin we leven helemaal. Daarom wil je er alles aan doen om dit op het hoogste niveau aan te bieden voor jou. Of dat nu is voor de bezoekers van jouw supermarkt, op school voor leraren en leerlingen of de klanten die je ontvangt en je collega’s. Met Hygiepole, ook wel SmartPole genoemd, bescherm je jouw omgeving. Tegelijkertijd kun je jouw boodschap die je hier aan wilt koppelen overdragen via een interactief scherm. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Hygiepole voor jouw Branche

Wat is Hygiepole?

De Hygiepole is een flexibele en compacte paal die hygiëne biedt voor winkelwagens/mandjes, sporttoestellen en bagage trolley’s en nog veel meer. Je kan flexibel adverteren en zorgen voor verhoogde veiligheid en hygiëne in jouw bedrijf.

Waar bestaat Hygiepole uit?

  • een dispenser voor desinfecterende schoonmaakdoekjes en/of
  • een dispenser voor desinfecterende spray
  • een vlam dovende afvalbak
  • een online aangestuurd multimedia scherm

 

Offerte aanvragen

Van handwas-tip tot schoolmaatregelen

In supermarkten van Jumbo en Albert Heijn staat Hygiepole bij de ingang van het filiaal. Op scholen, kantoor en sportscholen kan deze manier ook worden toegepast. Op het scherm kun je een slideshow afspelen met bijvoorbeeld handwas-tips en alle afspraken over veiligheid en zorgen voor een schone school.

Vrijblijvend advies aanvragen

Hygiëne en communicatie

In het middenconsole van de paal vind je een dispenser voor desinfecterende schoonmaakdoekjes of desinfectiespray. Zo kun je jouw handen desinfecteren of een gewenst oppervlakte, bijvoorbeeld een handgreep, schoonmaken. Ondertussen ziet de gebruiker het schermpje dat op de paal is bevestigd. Op dit scherm kun je advertenties of een interne boodschap afspelen. Het desinfecterende schoonmaakdoekje kan worden weggegooid in de daarvoor bedoelde afvalbak op de paal.

Het online multimediascherm op de Hygiepole is dus uitermate geschikt als advertentieruimte, informatiekanaal of NL & Amber Alerts.

Vraag vrijblijvend advies

Milieuvriendelijk en duurzaam

Hygiepole is circulair ontworpen en volledig gemaakt van herbruikbare grondstoffen. Na zijn levensduur kan Hygiepole volledig uiteen gehaald worden en 100% gerecycled. De schoonmaakdoekjes en papieren afvalzakken van de Hygiepole hebben het FSC keurmerk en worden via de oud papierstroom gerecycled.

Hygiepole kan volledig customized en in de kleuren van jouw bedrijf geleverd worden. Zo ben je maatschappelijke verantwoord aan het ondernemen en bied je jouw omgeving optimale, terwijl je jouw investering (deels) terugverdiend.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat Hygiepole
voor jou kan betekenen?

Hygiëne naar een hoger niveau tillen? Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

OfferteDemoAdvies
Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee