Wat kun je met een Interactive Meeting Room?

Presenteer interactief en draadloos. Een ruimte met een moderne vergaderoplossing voorzien van een touch- scherm. Maak aantekeningen, gebruik de blackboard functie of bedien uw presentatie vanaf het touch- scherm.

Welke grootte past bij jou?

Voldoet mijn ruimte?

Voordat de Interactive Meeting Room oplossing geïnstalleerd kan worden moet de ruimte voorbereid worden. We hebben voor jou een gemakkelijke installatiegids samengesteld met hierin een 5-stappenplan. Het 5-stappenplan vertelt welke voorzieningen aanwezig moeten zijn voordat wij kunnen beginnen met installeren. Zijn deze voorzieningen goed aangebracht dan doen wij de rest.

Vraag nu een offerte aan en ontvang de bijbehorende installatiegids.

Offerte aanvragen

Is de Interactive Meeting Room oplossing iets voor jou?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer? Dit zijn de opties:

Optie Vrijstaand statief

Het interactieve presentatiescherm wordt standaard op de wand gemonteerd. Hiervoor is een stevige wand nodig. Bij de optie Vrijstaand statief monteren we het op een statief dat vrij in de ruimte geplaatst kan worden. Dit vrijstaande statief is elektrisch in hoogte verstelbaar zodat de gebruiker het interactieve presentatiescherm op de ideale werkhoogte kan instellen. Handig bij bijvoorbeeld glazen wanden of wanden waar niet in geboord mag worden. Let op: Het is geen verrijdbaar statief.

Optie Miracast/Airplay

Inhoud deel je draadloos met de ClickShare Button. Maar de Barco Clickshare kan ook naadloos
geintegreerd worden in het bedrijfsnetwerk. Hiermee geeft het de volgende extra mogelijkheden:

 • Deel inhoud met behulp van de ClickShare App (Windows en Mac)
 • Deel inhoud van Windows 10 PC?s en andere ondersteunende devices via Microsoft Miracast
 • Deel inhoud van Mac of iOS devices via Apple Airplay (alleen voor inhoud zonder HDCP encryptie)
 • Deel inhoud van Android devices via Google Cast (alleen voor inhoud zonder HDCP encryptie)
 • Centraal beheer en updates

Optie Soundbar

Is geluid een belangrijk onderdeel van de presentatie kies dan voor de optie soundbar. Middels de Bose soundbar zal het geluid in de ruimte perfect worden weergeven.
Deze optie geldt alleen voor de Interactive Meeting Room Small daar waar de soundbar standaard wordt aangeboden bij de Interactive Meeting Room Medium en Interactive Meeting Room Large

Optie Logitech MeetUP

Moet de ruimte ook geschikt zijn voor videoconferentie kies dan voor de optie Logitech MeetUP. De MeetUP is een geavanceerde vergadercamra met ultrabede lens, ingebouwde beamforming- microfoon en een soundbar. Verbindt de MeetUP op basis van USB met uw laptop en u bent klaar om te videoconferencen. Deze optie geldt alleen voor de Interactive Meeting Room Small en Interactive Meeting Room Medium, daar waar de Interactive Meeting Room Large zich niet leent voor videoconferentie, zie hiervoor onze Smart Collab Room oplossing.

Optie Popup stopcontacten

In elke vergaderruimte hebben gebruikers behoefte aan stopcontacten. Bijvoorbeeld voor het opladen van laptop of mobiel apparaat. Bij de optie Popup stopcontacten installeren we 1 (Interactive Meeting Room Small), 2 (Interactive Meeting Room Medium) of 3 (Interactive Meeting Room Large) Popup stopcontact units. Elke unit bevat 4 stopcontacten.

Optie Roombooking

Goed gebruik van een vergaderruimte begint met goed overzicht welke ruimte beschikbaar is. Het Leftclick RoomGuide ruimtereserveringssysteem maakt het de gebruikers makkelijker. De 10″ displays geven weer welke (vergader)ruimte beschikbaar is. De RoomGuide displays geven weer welke (vergader)ruimte beschikbaar is. De ruimte kan ter plekke gereserveerd of vrijgegeven worden. Zo is het altijd en voor iedereen duidelijk van welke ruimte ze gebruik kunnen maken.
Een extra netwerkaansluiting met power over ethernet op de plaats waar het display komt is vereist.

 • 10″ Toucpanel met LED verlichting
 • Hoogwaardige duurzame aluminium behuizing
 • Alle updates geheel automatisch via het netwerk
 • ondersteunt alle gangbare digitale agendasystemen

Ontdek welke vergaderruimte
bij jouw organisatie past

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan en ontvang de bijbehorende installatiegids. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

All to keep you going.

  Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
  PCI mag contact met mij opnemen.