Wat kun je met een Interactive Smart Room?

Samenwerken, ook met mensen op afstand. Een ruimte met een moderne vergaderoplossing voorzien van videoconferencing op basis van Microsoft Teams, Zoom of Google. Het draadloos gepresenteerde beeld is ook zichtbaar aan de andere kant van de lijn. Ook aantekeningen die gemaakt worden op het grote touchscreen worden meegestuurd. Het geluid is geoptimaliseerd voor spraak, zodat alle deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud van de vergadering.

Welke grootte past bij jouw?

Voldoet mijn ruimte?

Voordat de Interactive Smart Room oplossing geïnstalleerd kan worden moet de ruimte voorbereid worden. We hebben voor jou een gemakkelijke installatiegids samengesteld met hierin een 5-stappenplan. Het 5-stappenplan vertelt welke voorzieningen aanwezig moeten zijn voordat wij kunnen beginnen met installeren. Zijn deze voorzieningen goed aangebracht dan doen wij de rest.

Vraag nu een offerte aan en ontvang direct de bijbehorende installatiegids.

Offerte aanvragen

Is deInteractive Smart Room oplossing iets voor jouw?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer? Dit zijn de opties:

Optie Vrijstaand statief

Het interactieve presentatiescherm wordt standaard op de wand gemonteerd. Hiervoor is een stevige wand nodig. Bij de optie Vrijstaand statief monteren we het op een statief dat vrij in de ruimte geplaatst kan worden. Dit vrijstaande statief is elektrisch in hoogte verstelbaar zodat de gebruiker het interactieve presentatiescherm op de ideale werkhoogte kan instellen. Handig bij bijvoorbeeld glazen wanden of wanden waar niet in geboord mag worden. Let op: Het is geen verrijdbaar statief.

Optie Miracast/Airplay

Inhoud deel je draadloos met de ClickShare Button. Maar de Barco Clickshare kan ook naadloos geintegreerd worden in het bedrijfsnetwerk. Hiermee geeft het de volgende extra mogelijkheden:

 • Deel inhoud met behulp van de ClickShare App (Windows en Mac)
 • Deel inhoud van Windows 10 PC?s en andere ondersteunende devices via Microsoft Miracast
 • Deel inhoud van Mac of iOS devices via Apple Airplay (alleen voor inhoud zonder HDCP encryptie)
 • Deel inhoud van Android devices via Google Cast (alleen voor inhoud zonder HDCP encryptie)
 • Centraal beheer en updates

Optie Kabelafwerking

We werken graag alle kabels netjes weg. Het mooiste is als de kabels via buizen door de wand en vloer gaan. We hebben een technische tekening gemaakt zodat de installateur deze buizen aan kan leggen. Is dit niet mogelijk? Met de optie Kabelafwerking werken we de kabels netjes weg via wand- en vloergoten.

Vast plafond

Bij de Medium en Large vergaderruimtes installeren we plafond microfoons. We gaan er standaard van uit dat je een systeemplafond hebt. Soms zit er echter een vast, niet te openen plafond. Bij deze optie gebruiken we tafelmicrofoons.

Optie Popup stopcontacten

In elke vergaderruimte hebben gebruikers behoefte aan stopcontacten. Bijvoorbeeld voor het opladen van laptop of mobiel apparaat. Bij de optie Popup stopcontacten installeren we 1 (Interactive Smart Room Small), 2 (Interactive Smart Room Medium) of 3 (Interactive Smart Room Large) Popup stopcontact units. Elke unit bevat 4 stopcontacten.

Optie Roombooking

Goed gebruik van een vergaderruimte begint met goed overzicht welke ruimte beschikbaar is. Het Leftclick RoomGuide ruimtereserveringssysteem maakt het de gebruikers makkelijker. De 10″ displays geven weer welke (vergader)ruimte beschikbaar is. De RoomGuide displays geven weer welke (vergader)ruimte beschikbaar is. De ruimte kan ter plekke gereserveerd of vrijgegeven worden. Zo is het altijd en voor iedereen duidelijk van welke ruimte ze gebruik kunnen maken.
Een extra netwerkaansluiting met power over ethernet op de plaats waar het display komt is vereist.

 • 10″ Toucpanel met LED verlichting
 • Hoogwaardige duurzame aluminium behuizing
 • Alle updates geheel automatisch via het netwerk
 • ondersteunt alle gangbare digitale agendasystemen

Ontdek welke vergaderruimte
bij jouw organisatie past

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan en ontvang de bijbehorende installatiegids. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

All to keep you going.

  Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
  PCI mag contact met mij opnemen.